Publicerat av
Andreas Varnava
Sales, Co-founder
Missa inga nyheter
Genom att prenumerera godkänner du vår Privacy Policy.
Tack! Håll utkik i din mailkorg för spännande nyheter från oss.
Oops! Någonting blev fel. Har du angett en giltig e-post?
Följ oss i social medier

Tele2 företagsabonnemang och Tele2 växel

Cloudwiser fortsätter att växa. Det är extra roligt att vi växer tillsammans med våra kära leverantörer.
Vi är stolta över att nu titulera oss som utvald Guldpartner till Tele2.
Idag använder tusentals företagare i Sverige Tele2 företagsabonnemang och Tele2 växel tjänster. Mycket av frågorna vi får från svenska företagare kretsar kring vilken datamängd på mobilabonnemangen som behövs och är rimlig. Samt även hur det funkar med Tele2 Allround växel. Generellt finns ett intresse kring Tele2 växelns omdöme och funktionalitet!

Tele2 täckning

Det andra stora området vi får frågor inom är täckning. Många företag som kanske har ett utgående avtal med konkurrerande operatör såsom Telia eller Telenor och är nyfikna på att testa Tele2 undrar över Tele2:s täckning i Sverige.
En sak som är betydande i argumentationen här är att Tele2 vann utmärkelsen P3 Mobile Benchmark 2019 som var ett omfattande test av mobilnäten i Sverige! Därmed är Tele2, som även förvärvade TDC en spelare att räkna med på svenska och nordiska marknaden. Och företag som nappar på ett Tele2 företagserbjudande kan förvänta sig en stabil och säker upplevelse gällande täckning runtom i Sverige :)!

Tele2 växel – pris

Många företag undrar över Tele2:s växel och dess pris. Generellt kan man säga att om man är ett företag över 10st anställda så får man räkna med ett pris from 49kr/användare/månad och uppåt beroende på vilka krav man har på växeln. Detta innefattar att företagets samtliga nummer är kopplade till växeln och att man får en Tele2 mobil växel app och hänvisning/linjestatus.

När det kommer till att göra rätt val av operatör eller telefonväxel så är det viktigt att bena ner hur mycket data man förbrukar och vart i Sverige de anställda rör sig och befinner sig. Sedan är det alltid ekonomiskt fördelaktigt att ta in ett par olika offerter och prisförslag. Detta kan du göra enkelt och kostnadsfritt hos Cloudwiser :).

Lycka till !