Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Kontakta oss

Vi finns här om du har frågor/funderingar! Eller är du intresserad av kostnadsfri rådgivning? Hör av dig.

E-post

Vårt team är redo att hjälpa till via e-post. Du når oss lättast via:

info@cloudwiser.se

Chatta

Vi bemannar chatten mellan 08:00 - 17:00 varje vardag

Börja chatta

Slå en signal

Du når oss vardagar mellan 08:00 - 17:00 på telefon

010-2520620

Karriär

Du kan se de öppna positioner vi har lediga just nu via länk nedan

Karriärssida
Johan Nyberg

Key Account Manager

Johan Anesäter

Account Manager - Sales

Skriv till oss:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Jämför operatörer & telefonväxlar

Kontakta oss så hjälper vi dig hämta in offerter från marknadens ledande operatörer och telefonväxlar

Vanliga frågor

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

Varför ska jag välja Telenor?

Du bör välja Telenor om du vill ha en pålitlig och omfattande serviceleverantör som ständigt strävar efter att ligga före i den  teknologiska utvecklingen. Telenor göra stora investeringar i sina nätverk och tjänster för att säkerställa hög kvalitet och tillförlitlighet.

Med Telenor får du också tillgång till kundservice av hög kvalitet, flexibla och skalbara lösningar som kan växa och anpassa sig efter ditt företags förändrade behov.

Dessutom erbjuder Telenors konkurrenskraftiga priser och regelbundet nya erbjudanden som kan ge ditt företag ett extra värde.

Vad kostar företagsabonnemang hos Telenor?

Kostnaden för ett företagsabonnemang hos Telenor kan variera beroende på vilken typ av abonnemang och vilka tjänster du väljer att inkludera.

Priserna är anpassade för att matcha olika företagsstorlekar och behov, från småföretag till stora organisationer.

För mer specifik prisinformation rekommenderas att direkt kontakta Telenor eller besöka deras webbplats där du kan läsa mer om de aktuella erbjudandena och prisplanerna.

Hur kommer man i kontakt med Telenor?

För att komma i kontakt med Telenor kan du logga in på deras officiella webbplats och använda deras kontaktformulär.

Du kan även nå dem via telefon eller genom att besöka en av deras fysiska butiker runt om i Sverige. För företagskunder finns speciella företagslinjer och supporttjänster som ger snabbare och mer direkt hjälp med alla frågor relaterade till företagsabonnemang.

Har Telenor företagsabonnemang?

Ja, Telenor har företagsabonnemang som är speciellt utformade för att möta behoven hos olika typer av företag, oavsett storlek. Dessa abonnemang är utformade för att ge företag tillgång till nödvändiga kommunikationstjänster som mobiltelefoni och bredband.

Dessa abonnemang kommer med extra funktioner som anpassas för företagsmiljöer, inklusive högre datagränser, företagssupport och möjligheten att lägga till flera användare under samma abonnem

Vilka abonnemang har Telenor?

Telenor erbjuder flera olika typer av abonnemang för både privatpersoner och företag. För privatpersoner finns allt från enkla mobilabonnemang till familjeabonnemang och bredbandslösningar.

När det gäller företag, erbjuder Telenor skräddarsydda lösningar som inkluderar mobiltelefoni, fast telefoni, bredband och specialanpassade data-abonnemang för att möta olika företagsbehov.

Telenor strävar ständigt efter att utveckla och förnya sina erbjudanden, och 2024 kan du förvänta dig ännu fler innovativa lösningar från dem.

Hur fungerar en mobilväxel?

En mobilväxel fungerar som en virtuell telefonväxel och är avsedd att ersätta de traditionella, fysiska växelsystemen. Med en mobilväxel från Tele2 får företag en flexibel lösning som tillåter anställda att hantera sina samtal via mobilen, oavsett var de befinner sig. Detta system kopplar ihop företagets olika telefonnummer och tillåter enkel vidarekoppling och hantering av samtal, vilket passar både små och stora verksamheter.

När någon ringer till företagets nummer kan samtalen enkelt dirigeras till rätt person oberoende av geografisk placering. Detta innebär att kunder alltid kommer till rätt person och får den hjälp de behöver. Tele2s mobilväxel inkluderar vanligtvis funktioner som samtalshistorik, voicemail, och möjligheten att enkelt lägga till eller ta bort användare, vilket gör det till en skalbar lösning som växer med företaget. För företag som behöver en pålitlig och effektiv kommunikationslösning erbjuder Tele2 mobilväxel en kostnadseffektiv väg att möta dessa behov, samtidigt som den erbjuder friheten och flexibiliteten som dagens mobila arbetsliv kräver.

Hur loggar man in på Tele2 Växel?

För att logga in på Tele2 växel börjar du med att ladda ner Tele2 växel-app till din mobila enhet via App Store eller Google Play. När appen är installerad öppnar du den och anger de inloggningsuppgifter som ditt företag tillhandahållit.

Dessa brukar vara ditt användarnamn eller telefonnummer och ett lösenord som är specifikt för företagets växeltjänster hos Tele2. Det är viktigt att hålla dessa uppgifter säkra eftersom de ger tillgång till företagets kommunikationssystem.

Om du stöter på problem med inloggningen eller behöver återställa dina uppgifter, kan du alltid kontakta företagets eller Tele2s support för hjälp.

Vad är Tele2 växel-app?

Tele2 växel-app är en mobilapplikation som erbjuds av Tele2 företag att möjliggöra smidig hantering av företagets kommunikationsbehov. Denna app gör det möjligt för användare att hantera samtal och tjänster direkt från sin mobila enhet, vilket sparar tid och pengar.

Appen är en integrerad del av Tele2s växellösning och är designad för att ge företagets anställda flexibilitet och kontroll över sina samtal och kontakter. Genom appen kan företagets användare enkelt hitta rätt nummer, hantera samtal och tillgå övriga funktioner som ingår i Tele2s telefonväxel, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för alla som vill ha en mobil och effektiv kommunikationslösning.

Har 3 obegränsad surf?

Ja, Tre erbjuder abonnemang med obegränsad surf. Dessa planer är utmärkta för användare som vill kunna surfa, streama och ladda ner data utan att oroa sig för att datamängden tar slut. Priset för abonnemang med obegränsad surf är högre jämfört med begränsade datamängder men ger friheten att använda mobilen så mycket du vill utan ytterligare kostnader. För specifika prisuppgifter och villkor rekommenderas att läsa mer direkt hos Tre.

Är 3 ett bra abonnemang för företag?

Ja, Tre erbjuder abonnemang som är väl lämpade för företag. Deras företagsabonnemang inkluderar funktioner som att delar på surfen mellan anställda, möjligheten att ha ett eget nummer för varje medarbetare, och flexibla planer som kan anpassas efter företagets behov. Dessutom stödjer abonnemangen ofta användning av affärsinriktade mobiler från tillverkare som Apple, vilket är idealiskt för företag som vill ha tillförlitliga och högpresterande enheter.

Hur mycket kostar Tre abonnemang?

Kostnaden för Tre abonnemang varierar beroende på datamängd och tjänster som ingår. Priserna startar från 99 kr mån för ett grundläggande abonnemang med 5 GB surf. För dem som behöver mer data finns alternativ som inkluderar 20 GB surf för omkring 129 kr mån. För obegränsad surf kan priset vara högre. För mer detaljerad information om priser och olika paket, kan du läsa mer på Tres officiella webbplats.

Vilken telefonväxel är bäst för företag?

Den bästa telefonväxeln för ett företag beror på flera faktorer, inklusive företagets storlek, bransch, och specifika kommunikationsbehov. En växel som inkluderar funktioner som svarsgrupp, flexibilitet att anpassa nummer och inställningar, samt en app för enkel hantering av samtal och användarinställningar kan vara idealisk för företag som vill ha hög kontroll och anpassningsbarhet. Det är viktigt att välja en växel som inte bara möter dagens krav utan också är skalbar för framtida behov. Att utforska olika alternativ och jämföra deras erbjudanden i termer av kostnader, funktioner och support är avgörande för att hitta den bästa lösningen för ett specifikt företag.

Vad kostar Tre företagsväxel?

Kostnaden för Tre företagsväxel varierar beroende på företagets storlek, antal användare och vilka specifika funktioner och tjänster som ingår i paketet. För att få en mer exakt prisuppgift är det bäst att direkt kontakta Tre eller en auktoriserad återförsäljare som kan erbjuda skräddarsydda lösningar baserat på företagets specifika krav och behov.

Hur fungerar Tre företagsväxel?

Tre företagsväxel är en avancerad lösning som integrerar kommunikationen inom ett företag genom en app. Anställda kan enkelt hantera sina samtal, anmäla sig till olika svarsgrupper och ändra hur samtal vidarekopplas beroende på deras tillgänglighet eller arbetsbelastning. Genom appen kan användare även visa och hantera sina nummer och välja vilka inställningar som passar för just deras arbetsflöde. Denna flexibilitet gör det enkelt för medarbetare att anpassa sin kommunikation efter både individuella och företagets behov.

Vilken telefonväxel är bäst?

Vilken telefonväxel som är bäst beror på företagets specifika behov, storlek och hur de vill att deras kommunikation ska fungera. 3Växel är ett utmärkt val för företag som söker en flexibel och mobil-integrerad lösning som låter användare hantera samtal direkt via en app på sina enheter. Det ger stor flexibilitet och kontroll över kommunikationerna, vilket är idealiskt för företag som behöver dynamiska och anpassningsbara kommunikationslösningar. För att bestämma den bästa växeln för ert företag, överväg att jämföra flera alternativ och utvärdera vilka funktioner som bäst uppfyller era kommunikationsbehov och arbetsflöden.

Vad kostar 3växel?

Kostnaden för 3växel kan variera beroende på företagets storlek, antal användare och vilka extra funktioner som ingår i paketet. Generellt sett erbjuder Tre olika prisplaner som är anpassade efter olika företags behov och budget. För mer specifik prissättning är det bäst att direkt kontakta Tre eller en auktoriserad återförsäljare som kan ge en skräddarsydd offert baserad på företagets unika krav.

Hur fungerar 3växel?

3Växel fungerar genom att integrera samtalshantering med företagets mobila enheter och datorer via en app. Användare kan logga in i appen för att hantera sina samtal, inklusive att svara, ta emot och vidarekoppla samtal till kollegor. I appen kan man också enkelt ändra inställningar för hur samtal vidarekopplas, vilket nummer som ska visas utåt, och konfigurera vidarekoppling efter specifika behov och tider. Detta ger användarna flexibilitet att anpassa hur de vill hantera sina kommunikationer direkt från sina enheter.

Är 3front office en växel för företag?

Ja, 3front office är definitivt en växellösning designad för företag. Den erbjuder robusta funktioner som är särskilt anpassade för företagsbehov, inklusive hantering av samtal via datorn samt avancerade funktioner för samtalshantering som hjälper till att förbättra interaktionen med kunder samt effektivisera intern kommunikation.

3frontoffice är utvecklad för att integrera sömlöst med andra företagssystem och verktyg, vilket gör den till en värdefull resurs för alla typer av företag.

Hur många användare kan man ha med 3front office?

Antalet användare som kan inkluderas i en 3front office-lösning kan variera beroende på företagets specifika licensavtal med Tre.

Generellt är tjänsten skalbar och kan anpassas för att passa både små och stora företag, med möjlighet att enkelt lägga till fler användare efterhand som företaget växer och behoven ökar.

Hur fungerar tjänsten 3front office växel?

3front office växel är en avancerad kommunikationslösning som integrerar växelfunktionalitet direkt på användarnas datorer. Tjänsten tillåter anställda att hantera samtal, både inkommande och utgående, effektivt via deras datorer.

Detta inkluderar funktioner som samtalshistorik, direktuppringning och förmågan att enkelt växla mellan samtal. Denna integration förbättrar kommunikationen inom företaget och med kunder, vilket gör det enklare att upprätthålla professionella och sammanhängande kundrelationer.

Hur hittar jag Tre genom Cloudwiser?

För att skaffa Tre genom Cloudwiser, börja med att besöka Cloudwiser's webbplats. Välj den tjänst du är intresserad av, och använd deras verktyg för att specificera dina behov. Cloudwiser kommer att vägleda dig genom hela processen från att välja rätt paket till installation och konfiguration. Genom att gå via Cloudwiser får du även tillgång till skräddarsydd rådgivning och stöd som gör övergången smidig och anpassad efter ditt företags krav.

Vad har Tre för erbjudande?

Tre erbjuder en rad olika lösningar för mobilkommunikation inklusive mobilabonnemang och mobilväxel. För företag finns Tre mobilväxel som integrerar avancerade växelfunktioner direkt i medarbetarnas mobiltelefoner eller datorer. Denna lösning är idealisk för företag som söker en flexibel och skalbar kommunikationslösning.

Vad kostar 3 växel?

Kostnaden för 3 växel varierar beroende på företagets storlek, antalet användare och de funktioner som väljs. Det är bäst att direkt kontakta Tre eller en partner som Cloudwiser för att få en skräddarsydd prisuppgift som matchar ditt företags behov.

Vilken telefonväxel är bäst?

Att bestämma vilken telefonväxel som är bäst beror på ditt företags specifika behov och krav. Det är viktigt att välja en växel som erbjuder funktionerna du behöver, är skalbar och kompatibel med din befintliga teknik. För att hitta den bästa lösningen för ditt företag kan du jämföra fler alternativ och se över recensioner eller fallstudier för att se hur de har fungerat för andra i liknande situationer.

Hur skaffar jag Tre genom Cloudwiser?

För att skaffa ett Tre-abonnemang genom Cloudwiser, börja med att besöka Cloudwisers webbplats. Använd deras verktyg för att ange dina önskemål och användarvanor. Cloudwiser kommer att analysera dina uppgifter och rekommendera ett Tre-abonnemang som passar dina behov. Följ sedan stegen på deras plattform för att genomföra ansökan och registrering. Cloudwiser guidar dig genom hela processen, från val av abonnemang till aktivering.

Har Tre företagsabonnemang?

Ja, Tre erbjuder företagsabonnemang som är skräddarsydda för att möta behoven hos olika typer av verksamheter, från småföretagare till stora organisationer. Dessa abonnemang inkluderar ofta funktioner som delad surf, möjlighet till flera användare och speciella tjänster anpassade för företagskunder.

Vad ingår i 3-abonnemang?

I Tre-abonnemang ingår fria samtal, sms och mms inom Sverige, samt en fast mängd surf som kan variera från 5 GB till obegränsat beroende på abonnemanget. Vissa abonnemang inkluderar också extra fördelar som tillgång till 3Världen, vilket möjliggör användning av abonnemanget till förmånliga villkor även när man reser utomlands.

Vad kostar Tre-abonnemang?

Priserna för Tre-abonnemang varierar beroende på mängden data och de tjänster som ingår. Basabonnemang kan börja så lågt som 99 kr per månad för mindre datamängder och enklare tjänster. Priset ökar med högre datagränser och tilläggstjänster som obegränsad surf eller tilläggsnummer, där det kan gå upp till några hundra kronor per månad.

Vad har Tre för erbjudande?

Tre erbjuder en rad mobilabonnemang anpassade för olika behov, inklusive obegränsad surf, familjeabonnemang där man kan dela på surfen, och förmånliga priser för extra användare. Tre har också ofta kampanjer där nya kunder kan få rabatter på månadsavgiften eller förmånliga priser på nya mobiltelefoner från populära märken som Apple och Samsung.

Ingår streamingtjänster i Tele2s abonnemang?

Många av Tele2s abonnemang inkluderar tillgång till film serier från Tele2 som en del av deras streamingpaket film serier. Detta ger dig och dina anställda tillgång till ett brett utbud av underhållning "hos Tele2" utan extra kostnad, vilket är perfekt för affärsresor eller pauser.

Hur mycket extra kostar det att lägga till mer surf till mitt abonnemang?

Om ditt företag behöver lite mer surf än vad som ingår i ert grundabonnemang, kan Tele2 erbjuda tilläggspaket för extra data. Kostnaden varierar beroende på mängden extra data, med alternativ som 50 gb eller 5 gb tillgängliga för en extra kostnad utöver den grundläggande månadsavgiften.

Kan jag få en ny mobil med mitt Tele2 abonnemang?

Ja, Tele2 erbjuder ofta möjligheten att skaffa en ny mobil som en del av ditt abonnemang. Detta kan vara till en extra månadskostnad eller med speciella erbjudanden som gör det mer kostnadseffektivt att uppgradera företagets mobiltelefoner.

Vilken hastighet kan jag förvänta mig med Tele2s obegränsade mobildata?

Tele2 erbjuder olika hastighetsalternativ för obegränsad mobildata, inklusive obegränsad snabb, obegränsad snabbare och obegränsad snabbast, med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Detta ger dig flexibiliteten att välja den hastighet som bäst passar ditt företags behov.

Kan jag använda mitt Tele2 abonnemang när jag reser utomlands?

Ja, med Tele2 kan du använda ditt telefonabonnemang i andra länder utan extra kostnad, tack vare EU EES som ingår i många abonnemang. Det innebär att du kan ringa, skicka sms och använda din mobildatasurf till samma villkor som hemma i Sverige när du befinner dig inom EU/EES-länder.

Vad ingår i Tele2 abonnemang för företag?

I Tele2:s abonnemang för företag ingår vanligtvis:

Fria samtal, sms och mms inom Sverige och till EU/EES-länder, vilket möjliggör för anställda att ringa & skicka sms utan extra kostnad.

Obegränsad mobildata med valmöjligheter mellan obegränsad snabb, obegränsad snabbare och obegränsad snabbast för att möta olika hastighetsbehov.

Möjligheten att titta på film & serier från Tele2:s streamingpaket, vilket kan ingå i vissa abonnemang.

Flexibla dataalternativ såsom 50 gb eller 5 gb, för de företag som behöver extra surf utöver det obegränsade erbjudandet, vilket kan läggas till för en extra månadskostnad.

Specialerbjudanden på nya mobiler som kan inkluderas i företagsabonnemanget, vilket gör det enklare och mer kostnadseffektivt för företag att hålla sin mobilflotta uppdaterad.

Vad har Tele2 för företagserbjudande?

Tele2:s företagserbjudande omfattar en mängd flexibla abonnemang som är utformade för att stödja företag av alla storlekar. Dessa inkluderar planer med fria samtal, sms och mms inom Sverige och till EU/EES-länder, samt alternativ för obegränsad mobildata. För företag som behöver lite mer, erbjuder Tele2 paket som inkluderar extra data, exempelvis 50 gb eller 5 gb, till en extra kostnad. Dessutom erbjuder Tele2 förmånliga priser på ny mobil som en del av företagsabonnemanget.

Vad kostar Tele2 i månaden?

Kostnaden för ett Tele2 telefonabonnemang varierar beroende på planen och de specifika behoven hos ditt företag. Priserna börjar från 100 kr/mån för grundläggande abonnemang och kan öka beroende på tilläggstjänster och datamängd. Tele2 erbjuder också abonnemang med obegränsad data, vilka kan vara obegränsad snabb, obegränsad snabbare eller obegränsad snabbast, beroende på ditt företags behov av datahastighet.

Varför välja en företagsväxel från Tele2?

Att välja en företagsväxel från Tele2 innebär att du väljer en pålitlig partner med lång erfarenhet och ett brett utbud av telekommunikationstjänster. Tele2 erbjuder skräddarsydda växellösningar som är anpassade efter ditt företags unika behov och mål.

Fördelarna med att välja Tele2 inkluderar tillgång till innovativa och kostnadseffektiva lösningar, utmärkt kundservice och teknisk support, samt möjligheten att integrera växeln med andra tjänster som molnlagring och mobila lösningar. Tele2s företagsväxel hjälper ditt företag att spara tid och pengar, samtidigt som den erbjuder den flexibilitet och skalbarhet som krävs för att stödja er verksamhet både nu och i framtiden.

Varför behöver mitt företag en växellösning?

En växellösning är avgörande för moderna företag av flera skäl. Först och främst hjälper den till att effektivisera kommunikationen inom företaget och säkerställer att inkommande samtal hanteras på ett professionellt sätt.

Den erbjuder flexibilitet och mobilitet för anställda som kan arbeta på distans eller i rörelse, samtidigt som de förblir tillgängliga via en central nummer. Dessutom kan växellösningar skala upp tillsammans med ditt företags tillväxt, vilket gör dem till en långsiktig investering som stöder företagets utveckling.

Vad innebär en företagsväxel?

En företagsväxel är en telefonisystemlösning som tillåter ett företag att effektivt hantera inkommande och utgående samtal, både internt mellan anställda och externt med kunder och partners. Systemet centraliserar företagets kommunikationsbehov, erbjuder funktioner som samtalsväntning, konferenssamtal, röstmeddelanden och direktuppringning.

Det gör det möjligt för företag att optimera sin kommunikation, förbättra kundservicen och öka produktiviteten genom en mer organiserad och tillgänglig kommunikationsstruktur.

Vilken typ av support erbjuder Tele2 för sin växellösning?

Tele2 erbjuder omfattande support för sin växellösning, inklusive teknisk support, användarutbildning och hjälp med konfiguration av växelsystemet. Supporten är tillgänglig via telefon, e-post och ibland även via en online chattjänst, vilket säkerställer att ditt företag snabbt kan få hjälp med eventuella frågor eller problem som uppstår. Dessutom tillhandahåller Tele2 regelbundet uppdateringar och underhåll av växelsystemet för att garantera högsta möjliga prestanda och säkerhet.

Hur loggar man in på Tele2 växel?

För att logga in på Tele2 växel behöver du ha tillgång till internet och de inloggningsuppgifter som tillhandahålls av Tele2 när ditt företagsabonnemang aktiveras. Processen är enkel:

  1. Besök Tele2:s officiella webbplats eller den specifika portalen för Tele2 växel.
  2. Ange dina inloggningsuppgifter, vanligtvis ett användarnamn eller e-postadress och lösenord, som du har fått från Tele2.
  3. Efter att du har loggat in får du tillgång till växelns dashboard där du kan hantera inställningar, se samtalsloggar, konfigurera svarsgrupper och mycket mer.
Varför behövs en företagsväxel?

En företagsväxel är avgörande för att effektivisera kommunikationsflöden inom ett företag samt mellan företaget och dess kunder. Den möjliggör för anställda att hantera inkommande och utgående samtal på ett mer organiserat sätt, förbättrar kundservicen genom snabbare och mer riktade svar, och stöder mobila arbetssätt genom att tillåta anställda att vara uppkopplade oavsett var de befinner sig.

Vad är Tele2 växel?

Tele2 växel är en modern växellösning som ger företag en effektiv och flexibel metod för att hantera samtal och kommunikation. Växeln erbjuder en rad tjänster och funktioner, inklusive samtalshantering, vidarekoppling, och konferenssamtal, allt genom en digital plattform. Denna molnbaserade lösning gör det möjligt för företag att skräddarsy sin telefonkommunikation för att passa deras specifika behov, oavsett storleken på verksamheten eller bransch.

Hur många Data-sim kan man ha med Telia?

Antalet Data–simkort som man kan ha varierar beroende på det abonnemang och den plan som ditt företag väljer hos Telia. Många företagsabonnemang tillåter att man lägger till extra data-simkort för att dela surfmängden med andra enheter, vilket gör det möjligt för anställda att vara uppkopplade oavsett vilken enhet de använder.

Vilka mobiler har Telia?

Telia erbjuder ett brett utbud av mobiltelefoner från ledande tillverkare som Apple, Samsung, Huawei och flera andra. Oavsett om ditt företag behöver senaste smartphones för maximal produktivitet eller mer grundläggande modeller för enklare kommunikationsbehov, finns det alternativ som passar.

Vilka olika typer av företagsabonnemang erbjuder Telia?

Telia erbjuder en rad olika företagsabonnemang anpassade för att stödja olika typer av företagsbehov. Detta inkluderar allt från enkla abonnemang med obegränsade samtal, SMS & MMS och obegränsad surf, till mer avancerade lösningar som erbjuder obegränsad lagring i Telia Cloud och möjligheten att samla och få mer förmåner genom att kombinera flera tjänster. Företagskunder kan även lägga till extra användare till sitt abonnemang, vilket gör det möjligt att dra nytta av pris som hemma även när de reser inom EU/EES. Priserna varierar beroende på abonnemangets omfattning och kan börja från 219 kr mån per användare för ett basabonnemang, med möjligheter att anpassa och lägga till tjänster.

Vilka abonnemang ingår i Telia?

Telia erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang för att möta olika användares behov. Detta inkluderar allt från Obegränsad Bas med obegränsad surf inom Sverige, till mer omfattande paket som inkluderar Obegränsad Lagring i Telia Cloud och tillgång till populära streamingtjänster, med obegränsad max tv4 play, netflix & HBO max. Paket kan variera från 219 kr mån per person för grundläggande behov, upp till 549 kr mån för de mest omfattande abonnemangen. Alla paket inkluderar obegränsade samtal & sms inom Sverige, och många erbjuder även förmåner som EES till samma pris för användning inom EU/EES.

Vad kostar Telia för företag?

Kostnaden för Telias tjänster för företag beror på vilket paket och vilka tilläggstjänster som väljs. Det finns ofta baspaket som sedan kan utökas med ytterligare tjänster som extra surf, internationella samtal eller specifika företagsapplikationer. Priserna anpassas efter företagets storlek och specifika behov.

Vilka företagspaket har Telia?

Telia erbjuder en rad företagspaket som kan inkludera mobilabonnemang med varierande mängd surf, fria samtal och SMS inom Sverige och EU/EES till samma pris, samt tilläggstjänster som företagsmail, lagring och samarbetsverktyg. Vissa paket kan även innehålla fördelar som rabatterade priser på ytterligare tjänster eller teknikprodukter.

Är Telia bra för företag?

Telia anses ofta vara ett bra val för företag tack vare dess omfattande nätverkstäckning i Sverige och erbjudanden som är skräddarsydda för företagskunder. Det inkluderar funktioner som obegränsad surf, möjlighet att lägga till extra användare under samma abonnemang, och tillgång till företagssupport.

Hur mycket kostar mobilabonnemang i månaden hos Telia?

Priset på ett mobilabonnemang hos Telia kan variera beroende på faktorer som inkluderar surfmängd, om samtal och SMS ingår obegränsat, och om ytterligare tjänster eller fördelar som lagring i Telia Cloud eller tillgång till streamingtjänster som TV4 Play, Netflix, eller HBO Max inkluderas. Generellt sett erbjuder Telia konkurrenskraftiga priser anpassade efter olika behov och användningsmönster.

Vilken support får jag med Telia Touchpoint?

Med Telia Touchpoint får du tillgång till Telias kundsupport som finns tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor eller problem som kan uppstå. Detta inkluderar teknisk support, hjälp med konfiguration och anpassning av din växellösning, samt rådgivning för att säkerställa att du utnyttjar din Telia Touchpoint-lösning på bästa möjliga sätt. Telias supportteam strävar efter att ge snabb och effektiv hjälp så att ditt företag kan fortsätta att fungera smidigt och utan avbrott.

Hur beställer jag Telia Touchpoint?

För att beställa Telia Touchpoint ska du kontakta Telia direkt via deras webbplats eller kundtjänst. De kommer att kunna ge dig all nödvändig information och hjälp för att komma igång, inklusive hjälp med att välja de funktioner och planer som passar bäst för ditt företags behov.

Om du vill beställa Touchpoint via oss på Cloudwiser, kan du på samma sätt kontakta oss. Vi hjälper dig med allt från jämförelse av mobila växlar, till val av växel, avtalshantering och support längs vägen.

Vad kostar Telia Touchpoint?

Kostnaden för Telia Touchpoint varierar beroende på företagets storlek, de specifika funktioner som väljs, och antalet användare. För exakt prissättning rekommenderas det att kontakta Telia direkt för en skräddarsydd offert som matchar ditt företags unika behov.

Vilka är fördelarna med Telia Touchpoint?

Fördelarna med Telia Touchpoint inkluderar ökad mobilitet och flexibilitet, eftersom det går att använda tjänsten var som helst där det finns en internetanslutning. Det erbjuder också effektiv samtalshantering genom funktioner som svarsgrupper, vilket säkerställer att samtalet alltid kommer till rätt person eller avdelning. Dessutom ger det företag möjlighet att skräddarsy sin kommunikationslösning efter egna behov, vilket kan bidra till förbättrad kundservice och ökad produktivitet.

Vad är Telia Touchpoint?

Telia Touchpoint är en molnbaserad växellösning som ger företag av alla storlekar en flexibel och skalbar plattform för sin kommunikation. Det gör det möjligt för anställda att hantera samtal och kommunikation effektivt, direkt från sin mobila enhet, oavsett var de befinner sig.

Var hittar vi info om hur vi ställer in och använder Smart Connect?

Information om hur du ställer in och använder Telia Smart Connect finns på Telias webbplats och direkt i appen. Du kan även logga in på ditt administratörskonto för att få tillgång till guider, FAQ:s och support för att hjälpa dig att administrera och optimera användningen av din växel.

Vilka leveransmetoder finns för växeln Smart Connect?

Telia Smart Connect levereras som en molnbaserad tjänst, vilket innebär att du snabbt och enkelt kan komma igång utan fysisk installation. All konfiguration och administration sker online via ett administratörsgränssnitt.

Fungerar Telia Smart Connect tillsammans med E-sim?

Ja, Telia Smart Connect är kompatibel med E-sim-teknologi, vilket gör det möjligt för användare att ha sina arbetsnummer på sina personliga enheter utan behov av fysiska SIM-kort.

Kan vi få fler telefonnummer till växeln och företaget?

Ja, Telia Smart Connect tillåter dig att lägga till flera telefonnummer till din växel och företag, vilket ger flexibilitet för att hantera olika avdelningar eller geografiska platser.

Går det att ringa från datorn med växeln Telia Smart Connect?

Ja, med Telia Smart Connect kan du ringa och ta emot samtal direkt från din dator. Detta möjliggörs via en Softphone-applikation eller integrering med andra kommunikationsplattformar som Microsoft Teams.

Vilka integrationer finns för växeln Telia Smart Connect?

Telia Smart Connect erbjuder integrationer med flera affärssystem och plattformar, inklusive CRM-system och Microsoft Teams. Detta möjliggör smidiga arbetsflöden och förbättrad kommunikation inom företaget.

Vad kostar en mobil växel?

Kostnaden för en mobil växel kan variera beroende på flera faktorer, inklusive antalet användare, vilka funktioner som behövs och vilken leverantör du väljer. Telia Smart Connect erbjuder olika prisplaner baserade på företagets storlek och specifika behov.

Vad är en telefonväxel?

En telefonväxel är ett system som används för att hantera telefonsamtal inom ett företag. En telefonväxel gör det möjligt att koppla samtal mellan användare på interna telefoner, liksom till och från externa telefonnätverk.

Vilken support får jag med Telia Mobilväxel?

När du väljer Telia Mobilväxel får du tillgång till Telias supportteam som kan hjälpa till med allt från installation och konfiguration till löpande support och underhåll. Att gå genom oss på Cloudwiser innebär ytterligare stöd och hjälp under processen.

Supporten inkluderar hjälp med menyval, hänvisning till rätt svarsgrupp, samt assistans för att säkerställa att du och dina kollegor kan använda systemet effektivt.

Hur beställer jag Telia Mobilväxel?

Kontakta oss på Cloudwiser om du vill ha hjälp med att beställa Telia Mobilväxel enkelt och smidigt, helt anpassat utifrån era behov.

Processen inkluderar en konsultation för att identifiera ditt företags specifika behov, varefter Telia kommer att erbjuda en skräddarsydd lösning.

Du kommer att guidas genom beställningsprocessen, abonnemangsval och installation för att säkerställa en smidig övergång till din nya telefonväxel. Vi på Cloudwiser hjälper er med allt som rör er nya mobila växel, liksom bytet från er gamla.

Vad kostar Telia Mobilväxel?

Priset för Telia Mobilväxel kan variera beroende på företagets storlek, de specifika behoven och vilka funktioner som väljs.

Typiskt sett debiteras tjänsten per användare och per månad, och kan inkludera extra kostnader för tilläggstjänster eller funktioner.

Det bästa sättet att få en exakt prisuppgift är att kontakta oss på Cloudwiser direkt för en kostnadsfri konsultation, där vi hjälper er att skräddarsy en lösning som passar just ditt företags behov.

Vilka är fördelarna med Telia Mobilväxel?

Fördelarna med Telia Mobilväxel är många, men några av de mest framstående fördelarna med Telia Mobilväxel är kostnadseffektiviteten per användare, en förbättrad kundupplevelse genom snabb hantering av inkommande samtal och effektiva svarsgrupper, ökad produktivitet med funktioner som telefonmöten direkt och Microsoft Teams integration, samt flexibiliteten som kommer med produkten i och med att användarna kan arbeta obegränsat, oavsett var de befinner sig.

Dessutom ingår funktioner som "Softphone" och "Direkt" i Touchpoint, vilket gör plattformen enkel att samarbete effektivt i för flera personer.

Vad är Telia Mobilväxel?

Telia Mobilväxel är en molnbaserad växel-ösning som erbjuder företag av alla storlekar en flexibel och effektiv kommunikationsplattform, med många värdefulla funktioner.

Genom att använda sig av molnteknik gör Telia Mobilväxel det möjligt för företag att hantera inkommande samtal, dirigera samtalen till rätt person och hålla telefonmöten direkt. Allt medan personalen kan vara geografiskt utspridda. Så länge ni har bra uppkoppling kan ni ansluta er till möten oavsett var ni befinner.

Integrationen med Microsoft Teams ger dessutom användarna möjligheten att smidigt kommunicera och samarbeta inom samma plattform, oavsett tid på dygnet och plats på jorden!

Kan jag anpassa Telia Telefonväxel för företag efter mina behov?

Telia Telefonväxel Företag är utformad för att vara flexibel och kan anpassas för att möta ditt företags specifika behov. Oavsett om du behöver anpassa kopplingsplaner, integrera med andra system som Microsoft Teams, eller lägga till flera funktioner, så ska Telias lösning kunna ge dig de verktyg du behöver för att skapa en mobil växel som fungerar direkt för ditt företag.

Kan jag använda Telia Telefonväxel för att ha telefonmöten?

Ja, med Telia Telefonväxel för företag kan du enkelt organisera och genomföra telefonmöten. Systemet stöder flera deltagare och erbjuder tydlig och kvalitativ ljudöverföring, vilket gör det till ett bra verktyg för att hålla effektiva och produktiva möten, oavsett var deltagarna befinner sig.

Kan jag integrera Telia Telefonväxel med Microsoft Teams?

Absolut. TeliaTelefonväxel för företag kan integreras med Microsoft Teams, vilket skapar en sömlös kommunikationsmiljö där du kan hantera samtal och samarbeta med ditt team direkt i Teams-plattformen. Denna integration gör det möjligt för ditt företag att dra nytta av både Telias avancerade växelfunktioner och Microsoft Teams omfattande samarbetsverktyg.

Kan jag använda Telia Telefonväxel för företag med min mobiltelefon?

Ja, du kan använda Telia Telefonväxel för Företag med din mobiltelefon. Systemet är utformat för att vara en mobil växel, vilket ger dig och dina medarbetare friheten att logga in och hantera era samtal direkt från era mobila enheter.

Vilka funktioner ingår i Telia Telefonväxel för företag?

Telia Telefonväxel för företag inkluderar en rad funktioner designade för att effektivisera och förbättra ditt företags kommunikation. Några av de kärnfunktioner som ingår är Telia Touchpoint för enkel åtkomst och hantering av samtal, möjligheten att logga in från olika enheter, mobil växel för flexibilitet och mobilitet, avancerade funktioner för att koppla samtal effektivt, och direkta samtal för snabb kommunikation.

Dessutom erbjuder systemet flera verktyg och tjänster som plus-funktioner för att ytterligare förbättra samarbete och produktivitet.

Kan jag anpassa Telia Företagsväxel efter mina behov?

Telia Företagsväxel är mycket anpassningsbart och kan skräddarsys för att möta ditt företags unika behov. Oavsett om du behöver specifika funktioner för att förbättra kundtjänst, integrera med befintliga affärssystem, eller skapa specialanpassade arbetsflöden, gör Telias lösning det möjligt att konfigurera växeln så att den erbjuder den bästa möjliga lösningen för ditt företag. Att komma igång och anpassa din lösning är enkelt, och Telias team står redo att ge stöd och vägledning genom hela processen.

Kan jag använda Telia Företagsväxel för att ha telefonmöten?

Ja, med Telia Företagsväxel kan du enkelt organisera och delta i telefonmöten. Systemet erbjuder flera funktioner som underlättar för både planering och genomförande av möten, vilket gör det till ett bra verktyg för företag som vill ha effektiva och produktiva telefonmöten. Dessa möjligheter är en del av lösningen för att ge bättre och mer sammanhängande kommunikationsstrategier för företag.

Kan jag integrera Telia Företagsväxel med Microsoft Teams?

Absolut! Telia Företagsväxel kan integreras med Microsoft Teams, vilket gör det möjligt för ditt företag att kombinera kraften i Teams för samarbete med de avancerade samtalshanteringssystemen i Telia Företagsväxel. Denna integration ger en enhetlig kommunikationsplattform där ditt team kan ha samtal och möten direkt i Teams-appen, förenkla arbetsflöden och öka produktiviteten.

Kan jag använda Telia Företagsväxel med min mobiltelefon?

Ja, du kan definitivt använda Telia Företagsväxel med din mobiltelefon. Systemet är utformat för att fungera sömlöst som en mobil växel, vilket gör det möjligt för dig och dina medarbetare att vara anslutna och tillgängliga, även när ni är på språng. Med mobil integration kan du ta emot och hantera samtal direkt i din mobiltelefon, vilket erbjuder den flexibilitet och mobilitet som moderna företag kräver.

Vilka funktioner ingår i Telia Företagsväxel?

Telia Företagsväxel inkluderar en mängd funktioner, däribland Smart Connect vars syfte är att enkelt koppla samtal. Direkt i Touchpoint får du åtkomst till växelfunktioner, möjlighet att hålla telefonmöten, integration med Microsoft Teams, samt anpassningsbara inställningar för att ge bästa möjliga service till dina kunder. Dessutom erbjuder systemet verktyg för att effektivisera intern kommunikation och förbättra kundupplevelsen genom snabbare svarstider och högre tillgänglighet.

Hur kan det vara kostnadsfritt att använda Cloudwiser?

Cloudwisers modell bygger på att hjälpa företag i Sverige och Norden att välja rätt operatör & telefonväxel, och vi får ersättning av den leverantör som kunden väljer att skriva avtal med.

Behövs mobil växel till företag?

En mobil växel kan vara mycket fördelaktig för företag, speciellt de som ofta arbetar på distans eller har många medarbetare i fält.

En mobil växel ger flexibilitet och tillgänglighet, eftersom medarbetare kan koppla upp sig mot företagets växelsystem direkt via sina mobiltelefoner.

Detta förenklar kommunikationen och gör det enklare för team att samarbeta effektivt, oavsett var de befinner sig.

Vilka funktioner behövs i ett företagsabonnemang?

Ett företagsabonnemang bör ha funktioner som stöder företagets arbetsflöden och kommunikationsbehov.

Detta kan inkludera växeltjänster, konferenssamtal, röstbrevlåda, SMS-möjligheter, samt möjligheter för dataanvändning.

Beroende på företagets storlek och bransch kan även avancerade funktioner som samtalshantering och integrering med andra affärssystem vara viktiga.

Finns det telefonilösningar där det ingår mobiltelefoner till företaget?

Ja, det finns telefonilösningar som inkluderar mobiltelefoner. Dessa lösningar är ofta flexibla och kan skräddarsys för att inkludera en uppsättning mobiltelefoner som passar företagets storlek och arbetsstil.

Det är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för företag att utrusta sina medarbetare med nödvändiga verktyg för effektiv kommunikation.

Vad ska jag tänka på när jag ska välja företagsabonnemang?

När du väljer företagsabonnemang är det viktigt att överväga företagets specifika behov och hur abonnemanget kan underlätta kommunikationen.

Tänk på vilka funktioner som behövs, som växeltjänster eller möjligheten att ringa internationella samtal.

Jämför olika operatörers erbjudanden för att hitta det bästa abonnemanget. Det är också viktigt att välja en lösning som kan anpassas och växa med företaget.

Vad innebär företagstelefoni?

Företagstelefoni är en sammanhängande helhetslösning för kommunikation som är skräddarsydd för företagsbehov. Den inkluderar allt från fast telefoni och mobiltelefoni till avancerade IP-telefonilösningar.

Detta innebär att företagstelefoni kopplar ihop olika kommunikationssätt – såsom samtal, SMS och video – via en integrerad plattform, vilket gör det enkelt för företag att hålla kontakten med kunder och medarbetare på ett effektivt och professionellt sätt.

Vilka funktioner har en företagsväxel?

En företagsväxel erbjuder en rad funktioner för att effektivisera kommunikationen inom företaget. Vanliga funktioner inkluderar samtalsväntning, samtalsvidarekoppling, konferenssamtal, röstbrevlåda, IVR (Interaktiv Röstrespons), CRM-integration och stöd för mobila enheter. Avancerade system kan även erbjuda integrerade kommunikationsplattformar med stöd för chatt, video och filöverföring.

Hur ska man tänka när man väljer företagsväxel?

När du väljer företagsväxel, tänk på hur lösningen kommer att passa in i ditt företags nuvarande och framtida kommunikationsbehov.

Det är viktigt att välja en lösning som är flexibel nog att anpassas efter ditt företags tillväxt och förändrade behov. Se även till att växeln har funktioner som stödjer ditt företags arbetsflöde och förbättrar kundkommunikationen.

Vilken företagsväxel är bäst?

Den bästa företagsväxeln beror på ditt företags unika behov. För ett mindre företag kan en enkel, molnbaserad växel vara bäst, medan större företag kan behöva en mer avancerad lösning som erbjuder fler funktioner och integrationsmöjligheter.

Viktiga faktorer att överväga inkluderar användarvänlighet, kostnad, tillgängliga funktioner och integrationskapacitet.

Vad är skillnaden på företagsväxel och företagsabonnemang?

En företagsväxel är ett system för att hantera samtal och annan kommunikation inom ett företag, medan ett företagsabonnemang är en tjänst som tillhandahåller nätverksåtkomst och samtalskapacitet. Växeln ger mer avancerade funktioner som samtalsstyrning och integration med företagets IT-infrastruktur, medan abonnemanget är grunden som växeln bygger på.

Vad ska jag tänka på när jag ska välja företagsväxel?

När du väljer en företagsväxel, bör du överväga företagets storlek, kommunikationsbehov och framtida tillväxt. En god företagsväxel bör erbjuda skalbarhet, vara enkel att använda och integrera med andra företagssystem.

Tänk på funktioner som stöd för utgående och inkommande samtal, hantering av missade samtal, och mobilitet. Det är också viktigt att överväga om du behöver en molnbaserad lösning eller en traditionell växel.

Vad ska jag tänka på när jag ska välja mobil företagsväxel?

När du väljer en mobil företagsväxel, bör du överväga faktorer som ditt företags storlek, arbetsflöden, och specifika kommunikationsbehov.

Det är viktigt att välja en lösning som erbjuder rätt balans mellan funktionalitet och pris, samt en som kan skalas upp eller ner för att anpassas efter ditt företags tillväxt. Tänk också på användarvänlighet och tillgänglighet av kundsupport från leverantören.

Det är viktigt att välja en lösning som erbjuder rätt balans mellan funktionalitet och pris, samt en som kan skalas upp eller ner för att anpassas efter ditt företags tillväxt. Tänk också på användarvänlighet och tillgänglighet av kundsupport från leverantören.

Vilka funktioner behövs i en mobil företagsväxel?

En effektiv mobil företagsväxel bör inkludera funktioner som lättanvänd samtalsdirigering, stöd för inkommande och utgående samtal, nummerpresentation, integrerade svarsgrupper, samt anpassning för att möta specifika företagsbehov.

Andra viktiga funktioner kan vara integration med CRM-system, röstbrevlåda, konferenssamtalsfunktioner och stöd för mobila appar.

Vad är skillnaden på mobil växel och telefonväxel?

Skillnaden mellan en mobil växel och en traditionell telefonväxel ligger i deras mobilitet och infrastruktur.

En mobil växel är designad för att fungera sömlöst med mobila enheter, vilket ger användare möjlighet att hantera samtal och kommunikation var som helst.

Traditionella telefonväxlar, å andra sidan, är vanligtvis bundna till en fysisk plats och kräver komplex hårdvara.

Vad kostar mobil företagsväxel?

Kostnaden för en mobil företagsväxel varierar beroende på leverantör, storleken på ditt företag och den specifika funktionaliteten du behöver.

Generellt sett kan molnbaserade mobila växlar vara mer kostnadseffektiva, eftersom de ofta erbjuder flexibla betalningsplaner och kräver mindre initiala investeringar i hårdvara och underhåll.

Vad är en molnväxel?

En molnväxel är en typ av telefonisystem som använder molnbaserad teknik för att hantera och dirigera samtal.

Den lagrar och bearbetar data i molnet, vilket gör den mer tillgänglig och skalbar än traditionella, on-premise växelsystem.

Molnväxlar är idealiska för företag som söker en kostnadseffektiv, flexibel och lättunderhållen lösning.

Finns det någon molnbaserad mobil företagsväxel?

Ja, det finns definitivt molnbaserade mobil företagsväxlar som är särskilt fördelaktiga för små och medelstora företag.

Dessa molnbaserade lösningar kombinerar fördelarna med molnteknik – såsom skalbarhet och kostnadseffektivitet – med den ökade rörligheten och tillgängligheten som en mobil växel erbjuder.

Detta innebär att även ett litet företag ska kunna nyttja en kraftfull, flexibel och lättanvänd plattform som effektivt kan anpassas efter deras specifika behov och tillväxt.

Med dessa system kan företag av alla storlekar dra nytta av avancerad kommunikationsteknologi utan att behöva göra stora investeringar i infrastruktur.

Varför behövs mobil företagsväxel?

Mobil företagsväxel är nödvändig i dagens affärsvärld för att möta behoven av ökad mobilitet och flexibilitet.

Den tillåter företag att hantera samtal och kommunikation effektivt var de än befinner sig, vilket är avgörande för organisationer med mobila arbetsstyrkor eller fjärrarbetande team.

Dessutom erbjuder den förbättrad kundservice genom att säkerställa att inga samtal missas och att kommunikationen är sömlös och professionell.

Hur mycket surf motsvarar 5 gb, 10 gb, 25 gb, 35 gb och 50 gb?

Surfmängden du behöver beror på din användning. Generellt sett kan 5 GB räcka för lätt surf och e-postanvändning, medan 10 GB och 25 GB är lämpliga för regelbunden streaming och sociala medier. För tyngre användare, 35 GB och 50 GB erbjuder mer än tillräckligt med data för att streama video i hög upplösning och för andra dataintensiva aktiviteter.

Finns det företagsabonnemang med fria samtal och sms?

Ja, många operatörer erbjuder företagsabonnemang med fria samtal och sms. Dessa abonnemang är utformade för att möta behoven hos företag, oavsett storlek, och inkluderar ofta extra fördelar som anpassad surfmängd och företagsspecifika tjänster.