Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Mobil företagsväxel

En mobil företagsväxel från Cloudwiser erbjuder oöverträffad anpassningsbarhet, vilket gör det möjligt för företag att skräddarsy sina kommunikationslösningar efter sina specifika behov.

Företagsväxel

Mobil företagsväxel

En mobil företagsväxel från Cloudwiser erbjuder oöverträffad anpassningsbarhet, vilket gör det möjligt för företag att skräddarsy sina kommunikationslösningar efter sina specifika behov.

Denna anpassningsförmåga är särskilt viktig för små och medelstora företag som behöver en flexibel och kostnadseffektiv lösning.

Användare kan enkelt konfigurera inställningar som vilka nummer som ska visas när de ringer, vilket ökar företagets professionella utseende och kundens förtroende.

Vad är företagsväxel

Kontakta oss

Skaffa 3front office med hjälp av Cloudwiser

Integrationen av mobil växel med företagets befintliga telekommunikationssystem innebär att företag snabbt och enkelt kan börja använda systemet utan större störningar i deras dagliga verksamhet.

Detta är avgörande för företag som vill undvika onödiga avbrott och maximera produktiviteten. Med Cloudwiser är övergången till en mobil företagsväxel en smidig process, tack vare vår expertis och dedikerade kundsupport.Läs mer om hur vi på Cloudwiser kan hjälpa ert företag att hitta rätt mobila företagsväxel:

Integrationen av mobil växel med företagets befintliga telekommunikationssystem innebär att företag snabbt och enkelt kan börja använda systemet utan större störningar i deras dagliga verksamhet.

Detta är avgörande för företag som vill undvika onödiga avbrott och maximera produktiviteten. Med Cloudwiser är övergången till en mobil företagsväxel en smidig process, tack vare vår expertis och dedikerade kundsupport.Läs mer om hur vi på Cloudwiser kan hjälpa ert företag att hitta rätt mobila företagsväxel:

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Opter har jobbat med Cloudwiser i ett antal år nu, och har aldrig varit något annat än nöjda. Kunniga, trevliga och med en imponerande snabb support. En telefonipartner man verkligen kan lita på.

John Stattin

Opter

Vi gav Cloudwiser chansen att visa vad de går för och levererade precis vad de lovat. Sedan dess har det varit ett väldigt positivt samarbete och bemötande. Cloudwiser konkurrensutsattes även vid nästa upphandling men blev ändå det självklara alternativet.

André Lindahl

Cedergrenska

Ett företag som gör allt och lite till. Professionella, kunniga och hjälpsamma. Jag som kund känner att jag alltid blir hörd och blir aldrig lämnad i blindo. Mina varmaste rekommendationer!

Else-Linn Jafari

Scream Mediabyrå AB

Vi har varit kunder via Cloudwiser i 5 år nu, grymt gäng och alltid superb hjälp vid behov!

Elias Frösell

Cone Digital AB

Molnbaserade växellösningar – Jämför och hitta rätt med Cloudwiser

Molnbaserade lösningar som en del av mobil företagsväxel erbjuder ytterligare fördelar. Dessa system är inte bara mer skalbara och säkrare, utan också mer kostnadseffektiva, eftersom de minskar behovet av dyra hårdvaruinvesteringar. Med en molnväxel kan företag dra nytta av den senaste tekniken utan att oroa sig för underhåll och uppdateringar.

Cloudwiser förstår att effektiv kommunikation är nyckeln till framgång för varje företag. Därför erbjuder våra mobilväxellösningar funktioner som svarsgrupper och softphone-applikationer, vilket möjliggör smidigare samtalshantering och förbättrad kundtjänst. Med dessa funktioner kan företag säkerställa att kunder alltid har tillgång till rätt personer inom organisationen, vilket ökar kundnöjdheten.

Sammanfattningsvis erbjuder en mobil företagsväxel från Cloudwiser en rad funktioner och fördelar som är avgörande för moderna företag. Från flexibilitet i samtalshantering och förbättrad kundservice till kostnadseffektivitet och smidig integration, är vår lösning designad för att uppfylla och överträffa de krav och förväntningar som dagens företag ställer på sin kommunikation. Med Cloudwiser som din partner kan du vara säker på att ditt företag är välutrustat för att möta utmaningarna i den digitala eran.

Kom igång och jämför för att hitta rätt mobila växel för ert företag!

Jämför och hitta rätt

Så här jobbar vi

01

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

02

Vi tar fram de bästa alternativen för er.

03

Ni bestämmer vilket alternativ som passar er bäst.

04

Välj bland befintlig och nya operatörer med nya förbättrade rabatter.

05

Vi sköter all administration gällande växel och abonnemang framöver.

Vad är mobil företagsväxel?

Mobil företagsväxel är inte bara en teknologisk innovation; det är en revolutionerande förändring i sättet företag kommunicerar.

Med dess förmåga att hantera samtal via mobila enheter, möjliggör det för företag att vara verksamma på en global skala, utan att vara bundna till en fysisk plats.

Denna lösning är särskilt värdefull för företag med fjärrarbetande team eller de som ofta är på fältet, eftersom den säkerställer att inga viktiga samtal eller möjligheter går förlorade på grund av bristande tillgänglighet.

En av de mest eftertraktade funktionerna i en mobil företagsväxel är flexibiliteten att välja vilket nummer som ska visas när medarbetare ringer ut.

Detta kan vara avgörande för att upprätthålla ett enhetligt varumärke och professionell framtoning. Dessutom erbjuder systemet omfattande stöd för hantering av både inkommande och missade samtal, vilket innebär att varje interaktion hanteras på ett effektivt sätt.

En annan viktig aspekt av mobil företagsväxel är dess enkelhet i driftsättning och användning. Cloudwiser förstår att tiden är en värdefull resurs för företag, därför är våra lösningar utformade för att vara snabba och enkla att komma igång med.

Även om teknologin bakom är avancerad, är användargränssnittet intuitivt, vilket gör det enkelt för medarbetare att anamma och använda systemet effektivt.

Mobil företagsväxel erbjuder en mångsidighet som är oöverträffad. Vare sig det gäller att koppla samtal till rätt avdelning, skapa svarsgrupper för effektiv kundservice, eller integrera med andra affärssystem, kan allt detta hanteras via en enda plattform.

Denna grad av integration och anpassning innebär att mobil företagsväxel inte bara är en lösning för idag, utan även för framtiden.

Mobil företagsväxel – populära operatörer

När det gäller att välja en operatör för din mobila företagsväxel, är det viktigt att överväga leverantörer som specialiserar sig på att erbjuda robusta och effektiva lösningar.

Populära operatörer för mobila växlar erbjuder en rad funktioner som är essentiella för moderna företag.

Dessa inkluderar effektiv hantering av inkommande samtal, möjligheten att enkelt ta emot samtal var som helst och när som helst, samt flexibla inställningar för vad som visas när du ringer.

Dessa operatörer har utvecklat system som gör det enkelt för företag att komma igång med sina mobila växlar.

Med användarvänliga gränssnitt och intuitiva konfigurationsprocesser kan ditt företag snabbt implementera och börja dra nytta av fördelarna med en mobil växel.

Välj en operatör som inte bara erbjuder teknisk excellens utan också pålitlig kundsupport för att säkerställa en smidig och effektiv kommunikationsupplevelse för ditt företag.

Jämför och hitta rätt

Populära operatörer för företagsväxlar

Dstny är en operatörsoberoende mobil växel med möjlighet att ansluta valfri operatör med full funktionalitet. Utöver att man fritt kan ansluta Telia, Tele2 och Tre mobilabonnemang i Dstny:s växel så erbjuder även Dstny mobilabonnemang i Telenors nät.
Tre är en mobiloperatör med väldigt låga priser på mobilabonnemang och mobil växel (Tre Front Office) som vuxit sig stark i framförallt storstäder i Sverige.
Telenor är en stabil mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och mobil växel (Telenor One). Telenor har väldigt förmånliga priser på mobilabonnemang, och har på senare år starkt utvecklat sitt nät.
Lynes är ett svenskt företag med egenutvecklad plattform för mobilabonnemang, växel och chatt och använder Telias starka nät för sina egna mobilabonnemang. Lynes telefonväxel har också möjlighet att ansluta andra operatörer.
Telavox erbjuder en egenutvecklad plattform innehållande telefonväxel, chatt, mobilabonnemang, möten och kontaktcenter i Telias nät. Telavox är ett bra alternativ för att få samma telefonväxel i fler länder.
Telia erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Telia Touchpoint och Smart Connect). Telia leverer sina tjänster med bra täckning i sitt starka och rikstäckande nät.
Tele2 erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Tele2 Allround) till förmånliga priser med hög kvalitet på tjänsterna och support. Tele2 har kommit långt med 5G.

Cloudwiser – En objektiv partner!

Med Cloudwiser som din partner, får du inte bara tillgång till toppmoderna mobil växellösningar, utan även till en expertis och support som säkerställer att din företagsväxel alltid fungerar optimalt.

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå ditt företags unika behov och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag, oavsett storlek eller bransch.

Välj Cloudwiser för en mobil företagsväxel och upplev en kommunikationslösning som är lika dynamisk och anpassningsbar som ditt företag.

Med vår hjälp kan du förvandla sättet du kommunicerar och samarbetar, och därmed säkra ditt företags framgång i den digitala eran.

Jämför och hitta rätt

Vanliga frågor och svar - mobil företagsväxel

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

Vad ska jag tänka på när jag ska välja mobil företagsväxel?

När du väljer en mobil företagsväxel, bör du överväga faktorer som ditt företags storlek, arbetsflöden, och specifika kommunikationsbehov.

Det är viktigt att välja en lösning som erbjuder rätt balans mellan funktionalitet och pris, samt en som kan skalas upp eller ner för att anpassas efter ditt företags tillväxt. Tänk också på användarvänlighet och tillgänglighet av kundsupport från leverantören.

Det är viktigt att välja en lösning som erbjuder rätt balans mellan funktionalitet och pris, samt en som kan skalas upp eller ner för att anpassas efter ditt företags tillväxt. Tänk också på användarvänlighet och tillgänglighet av kundsupport från leverantören.

Vilka funktioner behövs i en mobil företagsväxel?

En effektiv mobil företagsväxel bör inkludera funktioner som lättanvänd samtalsdirigering, stöd för inkommande och utgående samtal, nummerpresentation, integrerade svarsgrupper, samt anpassning för att möta specifika företagsbehov.

Andra viktiga funktioner kan vara integration med CRM-system, röstbrevlåda, konferenssamtalsfunktioner och stöd för mobila appar.

Vad är skillnaden på mobil växel och telefonväxel?

Skillnaden mellan en mobil växel och en traditionell telefonväxel ligger i deras mobilitet och infrastruktur.

En mobil växel är designad för att fungera sömlöst med mobila enheter, vilket ger användare möjlighet att hantera samtal och kommunikation var som helst.

Traditionella telefonväxlar, å andra sidan, är vanligtvis bundna till en fysisk plats och kräver komplex hårdvara.

Vad kostar mobil företagsväxel?

Kostnaden för en mobil företagsväxel varierar beroende på leverantör, storleken på ditt företag och den specifika funktionaliteten du behöver.

Generellt sett kan molnbaserade mobila växlar vara mer kostnadseffektiva, eftersom de ofta erbjuder flexibla betalningsplaner och kräver mindre initiala investeringar i hårdvara och underhåll.

Vad är en molnväxel?

En molnväxel är en typ av telefonisystem som använder molnbaserad teknik för att hantera och dirigera samtal.

Den lagrar och bearbetar data i molnet, vilket gör den mer tillgänglig och skalbar än traditionella, on-premise växelsystem.

Molnväxlar är idealiska för företag som söker en kostnadseffektiv, flexibel och lättunderhållen lösning.

Finns det någon molnbaserad mobil företagsväxel?

Ja, det finns definitivt molnbaserade mobil företagsväxlar som är särskilt fördelaktiga för små och medelstora företag.

Dessa molnbaserade lösningar kombinerar fördelarna med molnteknik – såsom skalbarhet och kostnadseffektivitet – med den ökade rörligheten och tillgängligheten som en mobil växel erbjuder.

Detta innebär att även ett litet företag ska kunna nyttja en kraftfull, flexibel och lättanvänd plattform som effektivt kan anpassas efter deras specifika behov och tillväxt.

Med dessa system kan företag av alla storlekar dra nytta av avancerad kommunikationsteknologi utan att behöva göra stora investeringar i infrastruktur.

Varför behövs mobil företagsväxel?

Mobil företagsväxel är nödvändig i dagens affärsvärld för att möta behoven av ökad mobilitet och flexibilitet.

Den tillåter företag att hantera samtal och kommunikation effektivt var de än befinner sig, vilket är avgörande för organisationer med mobila arbetsstyrkor eller fjärrarbetande team.

Dessutom erbjuder den förbättrad kundservice genom att säkerställa att inga samtal missas och att kommunikationen är sömlös och professionell.