Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Telefonväxel

En telefonväxel från Cloudwiser är inte bara en teknisk lösning, utan en kritisk komponent i företagets dagliga verksamhet. Den ger möjlighet att hantera både inkommande och utgående samtal effektivt, vilket är avgörande för företag som strävar efter en sömlös kommunikationsupplevelse.

Telefonväxel

En telefonväxel är en oumbärlig del av det moderna företagets kommunikationsinfrastruktur. I takt med att affärsvärlden blir alltmer digitaliserad, behöver företag effektiva och tillförlitliga sätt att hantera inkommande och utgående samtal.

Telefonväxeln möter detta behov genom att ge företag tillgång till en rad olika funktioner för att optimera kommunikationen.

Kontakta oss

Vilken telefonväxel ska jag välja till mitt företag

I en telefonväxel finns flera viktiga funktioner. Användare får tillgång till flera nummer och kan enkelt växla mellan dem, vilket ger en smidigare och mer organiserad samtalsupplevelse. Systemet är utformat för att vara kompatibelt med både fasta telefoner och mobila enheter, vilket ger personalen flexibiliteten att arbeta från olika platser.

En stor fördel med en modern telefonväxel är användningen av softphone-teknologi. Softphones är program som låter användare ringa och ta emot samtal via en dator eller mobil enhet.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Opter har jobbat med Cloudwiser i ett antal år nu, och har aldrig varit något annat än nöjda. Kunniga, trevliga och med en imponerande snabb support. En telefonipartner man verkligen kan lita på.

John Stattin

Opter

Vi gav Cloudwiser chansen att visa vad de går för och levererade precis vad de lovat. Sedan dess har det varit ett väldigt positivt samarbete och bemötande. Cloudwiser konkurrensutsattes även vid nästa upphandling men blev ändå det självklara alternativet.

André Lindahl

Cedergrenska

Ett företag som gör allt och lite till. Professionella, kunniga och hjälpsamma. Jag som kund känner att jag alltid blir hörd och blir aldrig lämnad i blindo. Mina varmaste rekommendationer!

Else-Linn Jafari

Scream Mediabyrå AB

Vi har varit kunder via Cloudwiser i 5 år nu, grymt gäng och alltid superb hjälp vid behov!

Elias Frösell

Cone Digital AB

Vad är en telefonväxel?

En telefonväxel från Cloudwiser är inte bara en teknisk lösning, utan en kritisk komponent i företagets dagliga verksamhet. Den ger möjlighet att hantera både inkommande och utgående samtal effektivt, vilket är avgörande för företag som strävar efter en sömlös kommunikationsupplevelse.

Växeln kan smidigt integreras med både fasta telefoner och mobila enheter, vilket erbjuder en flexibilitet som är nödvändig i moderna arbetsmiljöer. Med denna lösning får företag tillgång till avancerade funktioner såsom gruppsamtal, röstbrevlådor, och samtalsväntning.

Vad är en telefonväxel
Vilken telefonväxel ska jag välja till mitt företag

Detta säkerställer inte bara en högre effektivitet utan också en professionell framtoning gentemot kunder och samarbetspartners. Den stödjer även smarta funktioner som gör det möjligt att koppla samtal till rätt person eller avdelning snabbt och enkelt, vilket är en nödvändighet i dagens snabbrörliga affärsvärld.

Cloudwisers telefonväxlar är utformade för att passa just ditt företags behov, oavsett storlek eller bransch. De erbjuder en mångsidighet som möjliggör anpassning och skalbarhet, vilket innebär att systemet kan växa och utvecklas i takt med företagets behov. Våra lösningar är även utrustade med moderna säkerhetsfunktioner för att garantera att all kommunikation är säker och privat.

Kort sagt, en telefonväxel från Cloudwiser är inte bara en investering i teknik, utan en investering i företagets framtid och kommunikationsmöjligheter. Med vår erfarenhet och expertis kan vi erbjuda en lösning som inte bara uppfyller dagens behov utan även förbereder ditt företag för morgondagens utmaningar.

Så här jobbar vi

01

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

02

Vi tar fram de bästa alternativen för er.

03

Ni bestämmer vilket alternativ som passar er bäst.

04

Välj bland befintlig och nya operatörer med nya förbättrade rabatter.

05

Vi sköter all administration gällande växel och abonnemang framöver.

Jämför telefonväxel

När du utforskar marknaden för telefonväxlar, är det viktigt att överväga hur lösningarna passar ditt företags unika krav.

En mobil växel kan vara ett idealiskt val för företag som behöver flexibilitet och rörlighet. Detta system möjliggör att ditt team kan ta emot samtal var de än befinner sig, vilket ökar företagets tillgänglighet och responsivitet.

Att komma igång med en mobil växel är ofta enkelt och användarvänligt, vilket är avgörande för företag som vill minimera störningar i sin dagliga verksamhet.

Vi på Cloudwiser erbjuder lösningar som inte bara är enkla att installera och använda, utan som också tillgodoser det moderna företagets behov av flexibilitet och skalbarhet.

Företag idag behöver tekniska lösningar som stöder deras växande och föränderliga behov. Därför är det viktigt att välja en telefonväxel som lätt kan skalas upp eller ner.

Våra lösningar erbjuder bland annat möjligheter att enkelt lägga till fler användare eller funktioner, vilket ger företaget tillgång till den teknologi som passar just dess nuvarande och framtida behov.

När du väljer en leverantör, överväg deras erbjudanden när det gäller mobilitet. En lösning som integrerar mobilväxlar och fasta system kan ge ditt företag en konkurrensfördel.

Att kunna använda mobila enheter som en del av telefonväxelsystemet betyder att dina medarbetare kan ringer och hanterar samtal på språng, vilket ger ökad produktivitet och flexibilitet.

Cloudwiser förstår att varje företag har unika behov och vill ha en lösning som går hand i hand med deras affärsmål. Vårt mål är att erbjuda en lösning som inte bara uppfyller dina nuvarande krav utan också ger möjligheter för framtida tillväxt och utveckling.

Med vår hjälp kan du hitta en telefonväxel som inte bara uppfyller dina behov utan också driver ditt företag framåt.

Våra samarbetspartners

Dstny är en operatörsoberoende mobil växel med möjlighet att ansluta valfri operatör med full funktionalitet. Utöver att man fritt kan ansluta Telia, Tele2 och Tre mobilabonnemang i Dstny:s växel så erbjuder även Dstny mobilabonnemang i Telenors nät.
Tre är en mobiloperatör med väldigt låga priser på mobilabonnemang och mobil växel (Tre Front Office) som vuxit sig stark i framförallt storstäder i Sverige.
Telenor är en stabil mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och mobil växel (Telenor One). Telenor har väldigt förmånliga priser på mobilabonnemang, och har på senare år starkt utvecklat sitt nät.
Lynes är ett svenskt företag med egenutvecklad plattform för mobilabonnemang, växel och chatt och använder Telias starka nät för sina egna mobilabonnemang. Lynes telefonväxel har också möjlighet att ansluta andra operatörer.
Telavox erbjuder en egenutvecklad plattform innehållande telefonväxel, chatt, mobilabonnemang, möten och kontaktcenter i Telias nät. Telavox är ett bra alternativ för att få samma telefonväxel i fler länder.
Telia erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Telia Touchpoint och Smart Connect). Telia leverer sina tjänster med bra täckning i sitt starka och rikstäckande nät.
Tele2 erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Tele2 Allround) till förmånliga priser med hög kvalitet på tjänsterna och support. Tele2 har kommit långt med 5G.
Vilken telefonväxel ska jag välja till mitt företag

Vilken telefonväxel ska jag välja till mitt företag?

Att välja rätt telefonväxel för ditt företag innebär att överväga dina specifika behov. Behöver du en lösning som stödjer många samtal samtidigt, eller en som integreras med din mobila infrastruktur? Hos Cloudwiser får du tillgång till anpassade lösningar som möter dessa krav.

Telefonväxel vs. molnväxel – vad är skillnaden?

Den största skillnaden mellan traditionell telefonväxel och molnväxel är platsen för dataförvaring och bearbetning. Medan traditionella system kräver fysisk utrustning på plats, sköts molnväxlar helt i molnet, vilket erbjuder större flexibilitet och ofta lägre kostnader.

Molnväxel

Vanliga frågor

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

När kom automatisk telefonväxel?

Den automatiska telefonväxeln introducerades i början av 1900-talet.

Denna innovation eliminerade behovet av manuell koppling av samtal genom en telefonist, vilket revolutionerade telekommunikationsindustrin och möjliggjorde snabbare och mer effektiv samtalshantering.

När försvann telefonväxeln?

Fysiska telefonväxlar började fasas ut under 2000-talet till förmån för digitala och molnbaserade lösningar.

Utvecklingen av IP-telefoni och molntjänster har gjort traditionella växlar mindre vanliga, men de används fortfarande i vissa företagsmiljöer.

Vilka funktioner har en telefonväxel vanligtvis?

Vanliga funktioner i en telefonväxel inkluderar vidarekoppling av samtal, röstmeddelanden, konferenssamtal, IVR (interaktiv röstrespons), köhantering och anpassningsbara svarsgrupper. Vissa växlar erbjuder även integrerad mobiltelefoni och VoIP-tjänster.

Hur ska man tänka när man väljer telefonväxel till företag?

När du väljer telefonväxel till ditt företag, bör du överväga faktorer som användarantal, nödvändiga funktioner, kostnad och framtida tillväxt.

Tänk på hur växeln kan stödja ditt företags kommunikationsflöden och om den behöver integreras med andra system som CRM eller e-post.

Vilken telefonväxel är bäst?

Den bästa telefonväxeln beror på ditt företags specifika behov. För företag som behöver hög flexibilitet och skalbarhet är molnväxlar ett utmärkt val.

För de som prioriterar robusthet och traditionell telefoni kan en fysisk växel vara lämpligare. Det är viktigt att överväga faktorer som antalet användare, nödvändiga funktioner och integration med befintliga system.

Vad menas med telefonväxel?

En telefonväxel är en systemlösning som centraliserar företagets telefonikommunikation.

Den hanterar och dirigerar inkommande och utgående samtal, kopplar samtal till rätt mottagare inom företaget och erbjuder ofta ytterligare funktioner som röstmeddelanden och konferenssamtal. Växeln kan vara både fysisk och molnbaserad, beroende på företagets behov.

Går det att använda sig av Cloudwiser i fler länder?

Ja, det går bra. Vi har erfarenhet av flera koncerner med kontor i Norden, flera länder i Europa och även USA.