Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Jämför telefonabonnemang

Att jämföra telefonabonnemang kan vara en utmaning – med Cloudwiser är det enkelt och smidigt att hitta rätt telefonabonnemang för dig och dina medarbetare.

Jämför telefonabonnemang med Cloudwiser

Att jämföra telefonabonnemang kan vara en utmaning – med Cloudwiser är det enkelt och smidigt att hitta rätt telefonabonnemang för dig och dina medarbetare.

Vi samarbetar med de största operatörerna i branschen och hjälper er att hitta det bästa mobilabonnemanget som passar era behov och er budget.

Kom igång och jämför mobilabonnemang med oss nu!

Kontakta oss

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Opter har jobbat med Cloudwiser i ett antal år nu, och har aldrig varit något annat än nöjda. Kunniga, trevliga och med en imponerande snabb support. En telefonipartner man verkligen kan lita på.

John Stattin

Opter

Vi gav Cloudwiser chansen att visa vad de går för och levererade precis vad de lovat. Sedan dess har det varit ett väldigt positivt samarbete och bemötande. Cloudwiser konkurrensutsattes även vid nästa upphandling men blev ändå det självklara alternativet.

André Lindahl

Cedergrenska

Ett företag som gör allt och lite till. Professionella, kunniga och hjälpsamma. Jag som kund känner att jag alltid blir hörd och blir aldrig lämnad i blindo. Mina varmaste rekommendationer!

Else-Linn Jafari

Scream Mediabyrå AB

Vi har varit kunder via Cloudwiser i 5 år nu, grymt gäng och alltid superb hjälp vid behov!

Elias Frösell

Cone Digital AB

Hitta abonnemang med fria samtal och sms

Hitta abonnemang med fria samtal och SMS

Är du jakt efter ett abonnemang med fri surf, samt fria samtal och SMS? Många abonnemang inkluderar fria samtal och SMS, vilket gör det enklare att kommunicera utan att oroa sig för extra kostnader.

För så lågt som 20 extra kr per månad kan du njuta av obegränsade samtal och SMS, även om priserna på abonnemang med fri surf, fria samtal och SMS kan variera. Våra samarbetspartners erbjuder också abonnemang med e-SIM-teknologi för en mer flexibel användning.

Jämför priser och funktioner med hjälp av Cloudwiser

Priset är en viktig faktor när du jämför mobilabonnemang. Med alternativ som sträcker sig från 109 kr till 359 kr mån, har våra samarbetspartners något som passar alla, oavsett budget. Vi tittar även på bindningstid, surfmängd och täckning när vi hjälper till att hitta abonnemang som passar just ditt företags behov. Våra partners har abonnemang från 2 GB surf till obegränsad surf.

Vi guidar dig genom hela processen till att hitta rätt abonnemang för dig och ditt företag!

Jämför priser och funktioner med hjälp av cloudwiser

Så här jobbar vi

01

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

02

Vi tar fram de bästa alternativen för er.

03

Ni bestämmer vilket alternativ som passar er bäst.

04

Välj bland befintlig och nya operatörer med nya förbättrade rabatter.

05

Vi sköter all administration gällande växel och abonnemang framöver.

mobilt bredband och specialiserade abonnemang

Mobilt bredband och specialiserade abonnemang

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som är i behov av mobilt bredband till ditt företag. Genom att jämföra olika abonnemang och leverantörer hjälper vi våra kunder att hitta mobila bredband som matchar deras specifika behov och krav.

Hitta rätt mobilabonnemang med hjälp av Cloudwiser

Att välja rätt mobilabonnemang kan vara klurigt eftersom det är många aspekter som man behöver ta ta hänsyn till i valet av företagsabonnemang.

Cloudwiser hjälper dig och ditt företag att jämföra och välja mellan många olika operatörer. Vi erbjuder support under hela vägen från första jämförelsen till tecknat avtal och kan hjälpa er med alla typer av frågor som rör ert för ert nya mobilabonnemang.

Vare sig du letar efter ett abonnemang med 6 GB, 15 GB eller mer, har vi kunskapen och resurserna för att hjälpa dig att ta rätt beslut i en djungel av mobilabonnemang för företag.

På Cloudwiser strävar vi efter att ge dig bästa möjliga service och de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Kontakta oss idag för att jämföra och hitta det mobilabonnemang som passar ditt företags behov.

Hitta rätt mobilabonnemang med hjälp av cloudwiser
Jämför telefonabonnemang för företag

Jämför telefonabonnemang för företag

Cloudwiser är specialiserar på att hjälpa företag att jämföra och välja de mest lämpliga telefonabonnemangen. Vi förstår att varje företag har unika behov och erbjuder därför ett brett utbud av abonnemang från Sveriges ledande operatörer. Vi erbjuder allt från abonnemang med fri surf till de som erbjuder omfattande samtal & sms-paket. Vårt mål är att hitta det bästa alternativet för ditt företags specifika krav.

Hos Cloudwiser hjälper vi företag att navigera i den komplexa världen av telefonabonnemang. Genom att jämföra olika alternativ från Sveriges toppoperatörer, strävar vi efter att hitta en balans mellan kostnadseffektivitet och prestanda som passar just ditt företags unika behov.

Vårt fokus ligger på att erbjuda abonnemang som inkluderar allt från fri surf till generösa samtal- och sms-paket.

Abonnemang som matchar era behov

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi också anpassningsbara alternativ. Våra abonnemang kan skräddarsys för att inkludera tjänster som e-sim, mobilt bredband, och tillgång till nätverk med bäst täckning.

I samarbete med erkända operatörer som Telia, Telenor och Tele2, säkerställer vi att du får tillgång till abonnemang med hög kvalitet och pålitlig service. Vår expertis och mångsidiga utbud av abonnemang gör att du kan jämföra och välja den bästa lösningen för ditt företag och känna dig lugn med att du tar ett välgrundat beslut.

Låt oss på Cloudwiser guida dig genom processen att välja rätt telefonabonnemang för ditt företag, så att du kan fokusera på det som verkligen räknas – att växa och driva ditt företag framåt!

Abonnemang som matchar era behov

Hitta det bästa mobilabonnemanget för ert företag

När du söker efter det bästa mobilabonnemanget för ditt företag är det viktigt att överväga både kostnad och funktioner som erbjuds. På Cloudwiser arbetar vi hårt för att jämföra olika mobilabonnemang från ledande operatörer, och hjälpa våra kunder att välja rätt abonnemang som matchar deras behov.

Vi finns med som support till våra kunder längs hela vägen – från första jämförelsen, till tecknat avtal och även när ni kommit igång och börjat använda abonnemanget. Vad som skiljer oss från andra är just det, att vi även finns med och bidrar med hjälp och support kring ert abonnemang när ni väl tecknat avtalet och börjat använda ert nya abonnemang. Cloudwiser är med andra ord en trygg och kunnig partner i valet av mobiloperatör, likson när ni väl kommit igång och börjat använda ert nya abonnemang.

Vi förstår att olika företag har olika behov. Därför erbjuder vi abonnemang från våra partners med priser som varierar från omkring 129 kr/mån till 399 kr/mån, per användare. Detta ger dig möjligheten att välja ett abonnemang som inte bara passar dina behov av samtal och sms, utan också din budget. För företag som behöver bevara oanvänd surf, har vi också alternativ som låter dig spara data för framtida användning.

Våra abonnemang inkluderar allt från 5 GB till större datamängder, beroende på dina specifika behov av surf. Med våra tjänster kan du också jämföra mobilabonnemang för att säkerställa att du väljer det bästa för ditt företag, oavsett om det är Tellus Mobil eller någon annan operatör.

Med våra flexibla planer som börjar från endast 20 kr/mån, kan vi erbjuda lösningar som passar alla typer av företag. Vi vet att varje krona räknas, och därför är vårt mål att hitta det mobilabonnemang som ger dig mest värde för pengarna, utan att kompromissa med kvalitet och service.

Låt Cloudwiser vara din guide i att hitta det bästa mobilabonnemanget för ditt företag. Vi är här för att hjälpa dig att navigera bland alla alternativ och säkerställa att du får precis vad ditt företag behöver för att vara uppkopplat och effektivt.

mobilabonnemang med fri surf

Mobilabonnemang med fri surf

Är fri surf viktigt för er? När du letar efter det mobilabonnemang som passar ditt företag bäst, är det viktigt att överväga hur mycket surf du behöver. Cloudwiser förstår att olika företag har olika behov, och därför erbjuder vi mobilabonnemang med obegränsad surf som en lösning för företag som ständigt behöver vara online och anslutna.

Våra abonnemang med fri surf säkerställer att ditt företag aldrig behöver oroa sig för att gå över datagränsen. Detta är särskilt användbart för företag som regelbundet använder tunga datatjänster som strömmande video, molnbaserade verktyg eller omfattande sociala medier-kampanjer. Med obegränsad tillgång till surf kan ditt företag fortsätta att växa och utvecklas utan begränsningar.

Vi på Cloudwiser erbjuder också flexibilitet när det kommer till bindningstid. Du kan välja mellan kortare perioder som 3 eller 4 månader, vilket ger dig friheten att anpassa ditt abonnemang efter dina föränderliga företagsbehov. Detta gör det enklare att skala upp eller ner dina tjänster beroende på ditt företags tillväxt.

Ett annat viktigt aspekt att överväga när du ska välja ett mobilabonnemang är täckning. Bra täckning är avgörande för att säkerställa att dina anställda alltid kan kommunicera och arbeta effektivt, oavsett var de befinner sig. Våra mobilabonnemang är utformade för att ge bästa möjliga täckning, så att ditt företag kan vara säkert på att vara uppkopplat när det är som viktigast.

Låt oss på Cloudwiser hjälpa dig att hitta det mobilabonnemang som passar ditt företags behov bäst. Med vårt utbud av abonnemang med obegränsad surf och flexibla bindningstider, kan vi säkerställa att du får den lösning som passar ditt företag perfekt.

Jämför företagsabonnemang

När du jämför företagsabonnemang är det viktigt att hitta ett som uppfyller både dina affärs- och budgetbehov. På Cloudwiser gör vi det enklare för dig att väga alternativ och välja det bästa företagsabonnemanget.

Vi jämför olika paket från ledande operatörer som Tellus Mobil och andra, och tar hänsyn till allt från månadskostnader - från så lågt som 209 kr till 399 kr per månad - till de specifika funktionerna som varje abonnemang erbjuder.

Våra jämförelser inkluderar abonnemang med olika datamängder, från 2 GB till 50 GB och mer, till och med obegränsad surf för företag med högre datanvändning.Vi tittar också på tilläggstjänster som fria samtal och sms, samt möjligheten att använda e-SIM för enklare enhetshantering. Dessutom beaktar vi bindningstiden, vilket är viktigt för företag som söker flexibilitet.

Vi förstår att bra täckning är avgörande, och därför inkluderar vår jämförelse endast operatörer som erbjuder pålitliga nätverk över hela Sverige.Oavsett om ditt företag behöver mobilabonnemang med fri surf eller ett som erbjuder kostnadseffektiva lösningar med en mindre surfmängd, har Cloudwiser alternativen och expertisen att hjälpa dig att hitta det bästa abonnemanget för ditt företag.

Vårt mål är att göra det enkelt för dig att jämföra och välja det mobilabonnemang som passar ditt företag bäst. Med Cloudwiser kan du vara säker på att du får de mest konkurrenskraftiga priserna och de bästa tjänsterna som finns tillgängliga på marknaden.

Jämför telefonabonnemang för företag kan vara en komplex process, men det är viktigt att hitta rätt balans mellan kostnad, funktionalitet och flexibilitet. Hos Cloudwiser gör vi det enklare för dig att navigera i detta landskap genom att erbjuda en omfattande jämförelse av olika abonnemangsalternativ.

Våra jämförelser omfattar en mängd olika abonnemang från operatörer som Tellus Mobil och andra, med priser som sträcker sig från 209 kr till 399 kr per månad.

Vi fokuserar på att hitta abonnemang som erbjuder värde i form av fri surf, fria samtal och sms, samt andra fördelar som e-SIM för förenklad enhetshantering. Vi jämför abonnemang med olika surfmängder, allt från 2 GB till 50 GB och även obegränsade surfalternativ, för att täcka olika företagsbehov.

Förutom surf och samtal, tar vi hänsyn till tjänster som bra täckning över hela Sverige och flexibla bindningstider som möter företags behov av anpassningsförmåga. Oavsett om du är ute efter ett mobilabonnemang som passar ett litet företag eller behöver en robust lösning för ett större företag, har Cloudwiser resurserna och expertisen för att hitta det bästa valet för ditt företag.

Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att jämföra och välja ett mobilabonnemang som inte bara passar dina affärsbehov, utan också ger dig den bästa möjliga tjänsten och täckningen. Vårt engagemang är att ge dig tillgång till de mest konkurrenskraftiga priserna och de bästa abonnemangen på marknaden, så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.

Anpassade telefonabonnemang

Vi förstår att varje företag är unikt och har olika kommunikationsbehov. Därför erbjuder vi ett brett utbud av abonnemang, från dem med fri surf och fria samtal och sms, till de som erbjuder e-sim-teknik för en mer flexibel användning.

Med månadskostnader som varierar från så lite som 209 kr till 399 kr, är vårt mål att hitta det mest kostnadseffektiva abonnemanget som passar just ditt företag.

Flexibla dataalternativ för varje företag

Vi förstår vikten av dataanvändning i dagens affärsvärld. Därför erbjuder vi abonnemang med en mängd olika datamängder, från 2 GB till 50 GB, och även alternativ med obegränsad surf.

Detta gör det möjligt för företag av alla storlekar att hitta ett abonnemang som uppfyller deras specifika datakrav.

Flexibla dataalternativ för varje företag

Jämför och välj det bästa mobilabonnemanget för just er verksamhet

Vårt team på Cloudwiser hjälper dig att jämföra mobilabonnemang från olika operatörer för att säkerställa att du får det bästa möjliga värdet.

Vi jämför priser, bindningstider och täckning, samt ser till att abonnemanget passar ditt företags behov. Oavsett om du behöver ett abonnemang med 6 GB, 15 GB eller mer, kan vi hjälpa dig att hitta det mest lämpliga alternativet.

Särskilda lösningar för specifika behov

Förutom standardabonnemang erbjuder vi också specialiserade lösningar för särskilda behov.

Detta inkluderar abonnemang som är anpassade för personer som kräver specifika tjänster som mobilt bredband, obegränsad data eller fria samtal utanför EU, till exempel.

Med priser som börjar från 209 kr per månad, strävar vi efter att hitta en lösning som passar varje företag och deras unika behov.

särskilda lösningar för specifika behov

Enkel beslutsprocess

Vi gör det enkelt för dig att jämföra och välja det bästa telefonabonnemanget.

Med vår expertis och tillgång till en mängd olika operatörer, kan du vara säker på att du får bästa möjliga lösning till konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss idag för att börja din resa mot effektivare företagskommunikation med Cloudwiser.

Upptäck företagsabonnemang anpassade efter era behov

Förståelsen av att varje företag har unika kommunikationsbehov ligger i kärnan av vårt erbjudande.

Våra partners erbjuder företagsabonnemang som inkluderar allt från grundläggande paket till mer avancerade lösningar, med priser som börjar så lågt som 209 kr per månad.

Dessa abonnemang är skräddarsydda för att inkludera funktioner som fria samtal och sms, obegränsad surf och tillgång till e-SIM-teknik för enkel hantering av flera enheter.

Skalbara alternativ

Vi förstår vikten av flexibilitet, därför erbjuder vi abonnemang som sträcker sig från 2 GB till obegränsad datanvändning, vilket säkerställer att ditt företag aldrig går miste om viktiga uppkopplingsmöjligheter.

Våra abonnemang inkluderar också tillgång till nätverk med bäst täckning över hela Sverige, vilket är avgörande för företag som är beroende av pålitlig kommunikation.

Ett pris som passar er

På Cloudwiser är vi dedikerade till att ge dig det bästa värdet för dina pengar.

Vi jämför priser från olika operatörer för att hitta det mest fördelaktiga abonnemanget för ditt företag, med priser som varierar från 269 kr till 399 kr per månad. Vi fokuserar på att hitta abonnemang som passar dina specifika behov, oavsett om det är för en stor organisation eller ett mindre företag.

Mobilabonnemang med fördelar som matchar era behov

För företag som kräver mer än bara grundläggande kommunikation, erbjuder vi mobilabonnemang med extra fördelar.

Detta inkluderar abonnemang med mobilt bredband och specialiserade alternativ för seniorer, som garanterar att alla i ditt företag har tillgång till den kommunikation de behöver för att vara produktiva.

Specialiserade abonnemang för olika behov

Vi förstår att olika roller inom ett företag kräver olika typer av abonnemang. Därför erbjuder vi en rad specialiserade abonnemang som är anpassade för olika användningsområden. Från abonnemang för fältpersonal som behöver robust dataanvändning till kontorsbaserade roller som kräver mer samtal och sms, har vi täckning för alla dina behov.

Hitta rätt telefonabonnemang med en objektiv partner

Att välja rätt mobilabonnemang kan vara svårt. Inte nog med att det finns en uppsjö av olika alternativ – det kan också vara klurigt att veta exakt vad ni behöver, och vilka operatörer som erbjuder just detta.

På Cloudwiser gör vi det enkelt för dig att jämföra olika alternativ och välja det abonnemang som passar dig och dina medarbetare bäst.

Med vår expertis och tillgång till en mängd olika operatörer, kan du vara säker på att du får bästa möjliga lösning till konkurrenskraftigt pris.

Våra samarbetspartners

Dstny är en operatörsoberoende mobil växel med möjlighet att ansluta valfri operatör med full funktionalitet. Utöver att man fritt kan ansluta Telia, Tele2 och Tre mobilabonnemang i Dstny:s växel så erbjuder även Dstny mobilabonnemang i Telenors nät.
Tre är en mobiloperatör med väldigt låga priser på mobilabonnemang och mobil växel (Tre Front Office) som vuxit sig stark i framförallt storstäder i Sverige.
Telenor är en stabil mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och mobil växel (Telenor One). Telenor har väldigt förmånliga priser på mobilabonnemang, och har på senare år starkt utvecklat sitt nät.
Lynes är ett svenskt företag med egenutvecklad plattform för mobilabonnemang, växel och chatt och använder Telias starka nät för sina egna mobilabonnemang. Lynes telefonväxel har också möjlighet att ansluta andra operatörer.
Telavox erbjuder en egenutvecklad plattform innehållande telefonväxel, chatt, mobilabonnemang, möten och kontaktcenter i Telias nät. Telavox är ett bra alternativ för att få samma telefonväxel i fler länder.
Telia erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Telia Touchpoint och Smart Connect). Telia leverer sina tjänster med bra täckning i sitt starka och rikstäckande nät.
Tele2 erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Tele2 Allround) till förmånliga priser med hög kvalitet på tjänsterna och support. Tele2 har kommit långt med 5G.

Vanliga frågor och svar - jämför telefonabonnemang

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

Vad är ett bra pris för telefonabonnemang?

Ett bra pris för ett telefonabonnemang beror på användarens behov. Ett prisvärt abonnemang erbjuder tillräcklig data och tjänster till ett konkurrenskraftigt pris som passar användarens budget.

Vad kostar ett vanligt telefonabonnemang?

Ett vanligt telefonabonnemang kan variera i pris, men ligger ofta mellan 159 kr/mån till 359 kr per månad, beroende på datamängd och extra tjänster.

Vad är obegränsad surf?

Obegränsad surf innebär att du kan använda internet på din mobil utan att oroa dig för att data tar slut. Det är idealiskt för de som ständigt behöver tillgång till internet utan begränsningar.

Hur mycket surf motsvarar 50 GB?

50 GB surf är lämpligt för mycket höga datamängder. Det är idealiskt för dem som ständigt strömmar högupplöst video, deltar i videokonferenser, och använder internet intensivt utan att oroa sig för att överskrida datakvoten.

Hur mycket surf motsvarar 40 GB?

Med 40 GB kan man hantera nästan alla typer av onlineaktiviteter, inklusive regelbunden användning av HD-videoströmning, omfattande nedladdningar och konstant användning av internet.

Hur mycket surf motsvarar 35 GB?

35 GB surf är idealiskt för användare som är mycket aktiva online, inklusive tung videoströmning, frekvent nedladdning och uppladdning av filer, och utbredd användning av sociala medier.

Hur mycket surf motsvarar 25 GB?

25 GB erbjuder ännu mer flexibilitet för högkvalitativ videoströmning, omfattande användning av internet, sociala medier och andra onlineaktiviteter.

Hur mycket surf motsvarar 20 GB?

20 GB tillåter regelbunden användning av högkvalitativ videoströmning, omfattande användning av internet och sociala medier, samt andra datatunga aktiviteter.

Hur mycket surf motsvarar 15 GB?

15 GB är lämpligt för användare som ofta streamar video i hög kvalitet, använder sociala medier och surfar på webben regelbundet.

Hur mycket surf motsvarar 8 GB?

8 GB surf räcker för mer frekvent användning av strömmande tjänster som musik och video, samt omfattande surfning och användning av sociala medier.

Hur mycket surf motsvarar 6 GB?

6 GB är tillräckligt för regelbunden streaming av musik, surfning på webben och användning av sociala medier, samt några timmar av videoströmning.

Hur mycket surf motsvarar 4 GB?

Med 4 GB kan man regelbundet surfa på internet, använda sociala medier, och sporadiskt strömma musik eller video. Det är lämpligt för användare med måttliga surfbehov.

Hur mycket surf motsvarar 3 GB?

3 GB surf räcker för lite mer regelbunden användning av internet, inklusive sociala medier och sporadisk användning av musikstreaming eller video i låg kvalitet.

Hur mycket surf motsvarar 2 GB?

2 GB surf motsvarar grundläggande internetanvändning såsom att bläddra i webbsidor, skicka e-post och använda sociala medier i måttlig omfattning. Den räcker inte för tunga aktiviteter som strömmande video.

Hur många GB behöver man på sitt abonnemang?

Antalet GB som behövs beror på användningen. Normal surf och sociala medier kan kräva mellan 2 till 10 GB, medan tung användning som strömmande media kan kräva 20 GB eller mer.

Hur väljer man telefonabonnemang?

När man väljer telefonabonnemang bör man beakta faktorer som kostnad, datakvot, täckning, och eventuella extratjänster. Det är viktigt att abonnemanget uppfyller både nuvarande och framtida behov.

Finns det företagsabonnemang med fria samtal och sms?

Ja, många operatörer erbjuder företagsabonnemang med fria samtal och sms, vilket kan inkludera nationella samtal samt samtal och sms inom EU/EES.

Vad kostar ett mobilabonnemang?

Kostnaden för ett mobilabonnemang varierar beroende på operatör och abonnemangets innehåll. Priser kan starta från så lågt som 159 kr per månad och ökar beroende på datamängd och extra tjänster.

Vilka abonnemang är bäst för företag?

De bästa abonnemangen för företag erbjuder en mix av pålitlig täckning, rimliga kostnader, och tillräcklig data och samtal. Det optimala valet varierar beroende på företagets storlek och kommunikationsbehov.

Att välja rätt telefonabonnemang innebär att överväga faktorer som surfmängd, samtal, sms, och kostnad. Det är viktigt att jämföra olika abonnemang och se till att det valda abonnemanget passar både dina behov och budget.

Cloudwiser hjälper dig att navigera bland alternativen, från enkla abonnemang till de med avancerade funktioner som obegränsad surf.

Vad är skillnaden på ett företagsabonnemang och ett privat abonnemang?

Företagsabonnemang är utformade för att möta behoven hos företag och inkluderar ofta funktioner som är anpassade för företagsanvändning, som t.ex. flera användare på samma abonnemang.

Privata abonnemang är avsedda för individuell användning och har ofta andra prisplaner och fördelar.

Vad är ett telefonabonnemang?

Ett telefonabonnemang är en tjänst som erbjuds av teleoperatörer, vilket möjliggör användning av mobiltelefoner för att ringa samtal, skicka sms och använda data.

Abonnemangen varierar i pris och innehåll, med alternativ som fri surf och fria samtal.

Säljer ni även hårdvara, så som iPhones och Androids?

Vi säljer hårdvara till inköpspris till våra befintliga kunder, med bäst pris garanti från våra distrubutörer. Detta är som en service för våra kunder, och inget vi har någon ekonomisk vinning av.