Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Telefonabonnemang företag

Att hitta det bästa telefonabonnemanget för företag är avgörande för att säkerställa smidig kommunikation och effektiv verksamhet. Hos Cloudwiser erbjuder vi mångsidiga företagsabonnemang som är anpassade för att möta de unika kraven hos företag av alla storlekar.

Cloudwiser telefonabonnemang företag

Telefonabonnemang företag

Att hitta det bästa telefonabonnemanget för företag är avgörande för att säkerställa smidig kommunikation och effektiv verksamhet. Hos Cloudwiser erbjuder vi mångsidiga företagsabonnemang som är anpassade för att möta de unika kraven hos företag av alla storlekar.

Kontakta oss

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Opter har jobbat med Cloudwiser i ett antal år nu, och har aldrig varit något annat än nöjda. Kunniga, trevliga och med en imponerande snabb support. En telefonipartner man verkligen kan lita på.

John Stattin

Opter

Vi gav Cloudwiser chansen att visa vad de går för och levererade precis vad de lovat. Sedan dess har det varit ett väldigt positivt samarbete och bemötande. Cloudwiser konkurrensutsattes även vid nästa upphandling men blev ändå det självklara alternativet.

André Lindahl

Cedergrenska

Ett företag som gör allt och lite till. Professionella, kunniga och hjälpsamma. Jag som kund känner att jag alltid blir hörd och blir aldrig lämnad i blindo. Mina varmaste rekommendationer!

Else-Linn Jafari

Scream Mediabyrå AB

Vi har varit kunder via Cloudwiser i 5 år nu, grymt gäng och alltid superb hjälp vid behov!

Elias Frösell

Cone Digital AB

Skalbara och flexibla lösningar

Våra företagsabonnemang erbjuder allt från grundläggande mobilabonnemang för företag med 5 GB surf till mer omfattande lösningar med upp till 100 GB eller till och med obegränsad surf. Detta ger företag flexibiliteten att skala upp eller ner beroende på deras aktuella behov.

Fria samtal SMS & mms

För att underlätta okomplicerad kommunikation erbjuder vi företagsabonnemang med fria samtal och sms, både inom Sverige och inom EU/EES-området. Detta säkerställer att ditt företag kan hålla kontakten utan bekymmer om extra kostnader.

Hög hastighet och pålitlig täckning

Med hastigheter upp till 300 Mbit/s och tillgång till nät som Telias, Tele2:s och Telenors, garanterar vi snabb och tillförlitlig anslutning för ditt företag. Våra företagsabonnemang säkerställer att du alltid är ansluten, oavsett var i landet ditt arbete tar dig.

Företagsabonnemang

Vad innebär ett telefonabonnemang för företag?

Telefonabonnemang för företag hos Cloudwiser är mer än bara en kommunikationslösning; det är en vital del av ditt företags infrastruktur. Med våra abonnemang får du tillgång till höghastighetsdata upp till 300 Mbit/s, fria samtal och sms, och flexibiliteten av obegränsad surf. Detta säkerställer att ditt företag alltid är uppkopplat och redo för alla kommunikationsutmaningar.

Ett telefonabonnemang för företag från Cloudwiser handlar om att skapa en sömlös och effektiv kommunikationsupplevelse för alla delar av din verksamhet. Våra företagsabonnemang innebär inte bara tillgång till snabba och pålitliga dataanslutningar utan också förmånen att kunna ringa och skicka sms utan extra kostnader, både inom Sverige och inom EU/EES-området.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Våra abonnemang är utformade för att vara flexibla och anpassningsbara för att möta ditt företags skiftande behov. Oavsett om ditt företag behöver 10 GB, 50 GB eller till och med 100 GB surf, har vi ett abonnemang som passar. Dessutom erbjuder vi specialiserade planer för företag som kräver ännu högre datamängder, upp till 150 GB och med hastigheter upp till 300 Mbit/s.

Kostnadseffektiva lösningar

Vi förstår att kostnadseffektivitet är en nyckelfaktor för varje företag. Därför börjar våra abonnemang från så lågt som 269 kr i månaden, vilket gör dem tillgängliga för företag av alla storlekar. För företag som behöver mer omfattande lösningar, erbjuder vi abonnemang till priser som 349 kr eller 449 kr i månaden.

Täckning och kvalitet

Med samarbeten med ledande operatörer som Telia, Telenor och Tele2, kan vi garantera utmärkt täckning och nätverkskvalitet över hela Sverige. Detta säkerställer att ditt företag alltid är uppkopplat och kan kommunicera effektivt, oavsett var ni befinner er.

Inga bindningstider - Total flexibilitet

För att ge våra kunder maximal flexibilitet erbjuder flera av våra företagsabonnemang ingen bindningstid. Detta ger ditt företag friheten att ändra eller avsluta abonnemanget utan extra kostnad, vilket är en stor fördel för företag som upplever snabb tillväxt eller förändrade behov.

Obegränsad Surf och extra tjänster

För företag med höga krav på dataanvändning erbjuder vi abonnemang med obegränsad surf. Dessutom inkluderar vissa abonnemang extra tjänster som kan vara värdefulla för företag, såsom specialiserade svarsgrupper eller möjligheten att ringa till fler än 80 länder världen över.

Med Cloudwiser som din företagspartner för telefonabonnemang, får du inte bara ett abonnemang, utan en helhetslösning som är skräddarsydd för att stödja och främja ditt företags tillväxt och framgång.

Så här jobbar vi

01

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

02

Vi tar fram de bästa alternativen för er.

03

Ni bestämmer vilket alternativ som passar er bäst.

04

Välj bland befintlig och nya operatörer med nya förbättrade rabatter.

05

Vi sköter all administration gällande växel och abonnemang framöver.

Jämför telefonabonnemang för företag

Att välja rätt telefonabonnemang är avgörande för ditt företags framgång. Med Cloudwiser kan du enkelt jämföra abonnemang från ledande operatörer som Telia, Telenor och Tele2. Vi erbjuder abonnemang som passar alla typer av företag, oavsett storlek och behov, med priser som börjar från endast 269 kr i månaden.

När du undersöker vilket telefonabonnemang som är det bästa för ditt företag, är det viktigt att överväga de många olika aspekterna av varje abonnemang. Med Cloudwiser blir det enklare att hitta det bästa företagsabonnemanget, anpassat efter dina specifika krav och budget.

Våra mobilabonnemang för företag är utformade för att ge dig frihet och flexibilitet. Med priser som börjar på endast 129 kr i månaden, kan du välja den surfmängd och de tilläggstjänster som passar ditt företags behov bäst. Vare sig det är en fråga om att ha fri surf eller att säkerställa att ditt team kan kommunicera kostnadseffektivt med fria samtal och sms, har vi lösningar som täcker allt.

Företagsabonnemang

Fria samtal och SMS

Ett vanligt inslag i våra företagsabonnemang är erbjudandet om fria samtal och sms. Detta är en ovärderlig funktion för företag som är beroende av konstant kommunikation, både internt och med kunder.

Hitta det bästa abonnemanget

Vår tjänst gör det enkelt för dig att jämföra och hitta det bästa abonnemanget som passar ditt företags unika behov. Med Cloudwiser behöver du inte kompromissa mellan pris och kvalitet.

Nätverk och täckning

Våra abonnemang är tillgängliga på betrodda nätverk som Telias nät, vilket garanterar pålitlig täckning över hela Sverige. Oavsett om du befinner dig i staden eller på landsbygden, kan du lita på en stabil och snabb anslutning.

Företagsabonnemang

Pris och flexibilitet

Vi erbjuder en rad olika abonnemang för att passa alla företagsstorlekar och budgetar. Från prisvänliga alternativ på 129 kr / mån till mer omfattande paket, har vi något som passar varje företags krav.

Anpassade lösningar

Cloudwiser förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi flera olika typer av abonnemang. Oavsett om du letar efter grundläggande mobilabonnemang eller mer avancerade lösningar med extra funktioner och tjänster, kan vi hjälpa dig att skräddarsy det perfekta abonnemanget för ditt företag.

Företagsabonnemang
Dstny är en operatörsoberoende mobil växel med möjlighet att ansluta valfri operatör med full funktionalitet. Utöver att man fritt kan ansluta Telia, Tele2 och Tre mobilabonnemang i Dstny:s växel så erbjuder även Dstny mobilabonnemang i Telenors nät.
Tre är en mobiloperatör med väldigt låga priser på mobilabonnemang och mobil växel (Tre Front Office) som vuxit sig stark i framförallt storstäder i Sverige.
Telenor är en stabil mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och mobil växel (Telenor One). Telenor har väldigt förmånliga priser på mobilabonnemang, och har på senare år starkt utvecklat sitt nät.
Lynes är ett svenskt företag med egenutvecklad plattform för mobilabonnemang, växel och chatt och använder Telias starka nät för sina egna mobilabonnemang. Lynes telefonväxel har också möjlighet att ansluta andra operatörer.
Telavox erbjuder en egenutvecklad plattform innehållande telefonväxel, chatt, mobilabonnemang, möten och kontaktcenter i Telias nät. Telavox är ett bra alternativ för att få samma telefonväxel i fler länder.
Telia erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Telia Touchpoint och Smart Connect). Telia leverer sina tjänster med bra täckning i sitt starka och rikstäckande nät.
Tele2 erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Tele2 Allround) till förmånliga priser med hög kvalitet på tjänsterna och support. Tele2 har kommit långt med 5G.

Vanliga frågor och svar - telefonabonnemang företag

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

Finns det telefonabonnemang för företag med fria samtal och sms över hela världen?

Vissa operatörer erbjuder företagsabonnemang med global täckning, som inkluderar fria samtal och sms över hela världen. Dessa abonnemang är särskilt användbara för företag med global närvaro eller som ofta reser internationellt.

Företagsabonnemang med fria samtal och sms inom EU/EES?

Ja, det finns flera företagsabonnemang som inkluderar fria samtal och sms inom EU/EES. Detta är speciellt fördelaktigt för företag som ofta har internationell kommunikation.

Finns det företagsabonnemang med obegränsad surf?

Ja, många operatörer erbjuder företagsabonnemang med obegränsad surf. Dessa abonnemang är idealiska för företag som är beroende av ständig dataåtkomst.

Finns det företagsabonnemang utan bindningstid?

Ja, flera operatörer erbjuder företagsabonnemang utan bindningstid, vilket ger företag flexibiliteten att ändra eller avsluta abonnemanget utan extra kostnader.

Varför är företagsabonnemang dyrare?

Företagsabonnemang tenderar att vara dyrare på grund av de extra funktionerna och tjänsterna som de erbjuder, såsom högre datahastigheter, obegränsad surf, och omfattande kundsupport.

Vilka operatörer har företagsabonnemang?

Operatörer som Telia, Telenor, Tre och Tele2 erbjuder alla företagsabonnemang. Dessa operatörer är kända för sina pålitliga nätverk och erbjuder en mängd olika abonnemang som är anpassade för företag.

Kan man ta mobilabonnemang på företaget?

Ja, företag kan definitivt teckna mobilabonnemang. Företagsabonnemang är särskilt utformade för att möta de specifika behoven hos företag, inklusive funktioner som fria samtal och sms, samt anpassningsbara dataalternativ.

Vilket mobilabonnemang är bäst för företag?

Det bästa mobilabonnemanget för företag varierar beroende på företagets storlek, kommunikationsbehov och budget. Abonnemang med obegränsad surf och höga datahastigheter (upp till 300 Mbit/s) är idealiska för företag med hög dataanvändning. För småföretag kan ett abonnemang med 5 GB eller 10 GB surf vara tillräckligt. Viktigt är också att välja ett abonnemang som erbjuder fria samtal och sms.

Går det att använda sig av Cloudwiser i fler länder?

Ja, det går bra. Vi har erfarenhet av flera koncerner med kontor i Norden, flera länder i Europa och även USA.