Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Telefonabonnemang

I en värld som ständigt är uppkopplad, är valet av rätt telefonabonnemang för ditt företag mer avgörande än någonsin. Hos Cloudwiser förstår vi att effektiv kommunikation är ryggraden i varje framgångsrikt företag. Därför erbjuder vi en rad telefonabonnemang som är skräddarsydda för att möta just dina behov.

Telefonabonnemang

I en värld som ständigt är uppkopplad, är valet av rätt telefonabonnemang för ditt företag mer avgörande än någonsin. Hos Cloudwiser förstår vi att effektiv kommunikation är ryggraden i varje framgångsrikt företag. Därför erbjuder vi en rad telefonabonnemang som är skräddarsydda för att möta just dina behov.

Våra abonnemang inkluderar allt från grundläggande paket med 2 GB eller 3 GB surf, perfekt för mindre företag, till mer robusta lösningar som 50 GB eller obegränsad surf för företag med större datakrav. Varje abonnemang är noggrant utformat för att ge dig en optimal balans mellan pris och prestanda, med månadskostnader som börjar så lågt som 269 kr.

Kontakta oss

Telefonabonnemang värde

Kärnan i våra telefonabonnemang är flexibilitet och värde. Vi erbjuder planer som inkluderar fria samtal och sms, så att du kan hålla dig ansluten utan att oroa dig för extra kostnader. För företag som behöver vidsträckt kommunikation täcker våra planer även fria samtal och sms inom EU/EES-området.

Hastighet och tillförlitlighet är också kritiska aspekter i våra telefonabonnemang. Vi erbjuder abonnemang med höghastighetsdata upp till 1000 Mbit/s, vilket säkerställer snabb och effektiv dataöverföring för alla dina företagsbehov. Dessutom garanterar samarbetet med ledande operatörer som Telia, Telenor och Tele2 att du alltid har bästa möjliga täckning och nätverksstabilitet.

Välj Cloudwiser för ditt telefonabonnemang och upplev en sömlös kommunikationslösning som är anpassad för att stärka ditt företags anslutning och produktivitet.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Opter har jobbat med Cloudwiser i ett antal år nu, och har aldrig varit något annat än nöjda. Kunniga, trevliga och med en imponerande snabb support. En telefonipartner man verkligen kan lita på.

John Stattin

Opter

Vi gav Cloudwiser chansen att visa vad de går för och levererade precis vad de lovat. Sedan dess har det varit ett väldigt positivt samarbete och bemötande. Cloudwiser konkurrensutsattes även vid nästa upphandling men blev ändå det självklara alternativet.

André Lindahl

Cedergrenska

Ett företag som gör allt och lite till. Professionella, kunniga och hjälpsamma. Jag som kund känner att jag alltid blir hörd och blir aldrig lämnad i blindo. Mina varmaste rekommendationer!

Else-Linn Jafari

Scream Mediabyrå AB

Vi har varit kunder via Cloudwiser i 5 år nu, grymt gäng och alltid superb hjälp vid behov!

Elias Frösell

Cone Digital AB

Omfattande support och service

Vi på Cloudwiser är inte bara måna om vad vi erbjuder, utan också hur våra erbjudanden ser ut. Vårt team av experter är alltid tillgängliga för att ge råd och support, vare sig det gäller att välja rätt abonnemang eller att lösa eventuella frågor som kan uppstå. Vi är engagerade i att ge våra kunder en smidig och problemfri upplevelse, och vår kundtjänst är alltid bara ett samtal bort.

Specialerbjudanden och anpassade paket

För att ytterligare anpassa våra abonnemang till dina specifika behov, erbjuder Cloudwiser specialerbjudanden och anpassade paket. Detta kan inkludera allt från rabatter för nya kunder till anpassade datapaket för företag med specifika behov. Vi förstår att varje företag är unikt och strävar efter att erbjuda lösningar som speglar detta.

Teknologisk framåtblick

I en värld där tekniken ständigt utvecklas är vi på Cloudwiser måna om att alltid ligga i framkant och hålla oss ajour med de senaste trenderna och innovationerna inom mobiltelekommunikation. Vi erbjuder inte bara aktuella abonnemang, utan ser också till att våra kunder är väl förberedda för framtiden med tillgång till de senaste nätverken och teknologierna.

Vill du veta mer om hur vi på Cloudwiser kan hjälpa er att hitta rätt telefonabonnemang för ert företag?

Telefonabonnemang för företag – Hitta rätt med Cloudwiser

Upptäck det idealiska telefonabonnemanget för ditt företag med Cloudwiser. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar från det minsta företaget till stora organisationer. Våra abonnemang inkluderar ofta fria samtal och sms, generösa surfalternativ och konkurrenskraftiga priser. Med Cloudwiser kan du enkelt hitta ett abonnemang som uppfyller dina specifika kommunikationsbehov.

Hos Cloudwiser förstår vi att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi en rad telefonabonnemang anpassade för att passa just dina affärsbehov. Oavsett om du driver ett litet företag eller en stor organisation, har vi abonnemangsalternativ som garanterar att du alltid är uppkopplad och kan kommunicera effektivt.

Våra telefonabonnemang inkluderar ofta fria samtal och sms, vilket gör det enkelt och kostnadseffektivt för dig att hålla kontakten med kunder och kollegor. Med generösa surfalternativ, från 5 GB till 50 GB och ibland även obegränsad surf, säkerställer vi att ditt företag alltid är online och redo för affärer.

Så här jobbar vi

01

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

02

Vi tar fram de bästa alternativen för er.

03

Ni bestämmer vilket alternativ som passar er bäst.

04

Välj bland befintlig och nya operatörer med nya förbättrade rabatter.

05

Vi sköter all administration gällande växel och abonnemang framöver.

Jämför och hitta rätt företagsabonnemang

Vi på Cloudwiser är stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser, vilket betyder att du kan få högkvalitativa tjänster till ett överkomligt pris. Våra priser är transparenta, utan dolda avgifter, vilket ger dig möjlighet att planera din budget effektivt.

För företag som är aktiva internationellt erbjuder vi även abonnemang med förmånliga villkor för samtal och surf i andra länder. Med våra abonnemang kan du surfa som hemma, även när du befinner dig i ett av de 41 länder som ingår i vårt nätverk.

Att välja rätt telefonabonnemang för ditt företag är enkelt med Cloudwiser. Vi ger dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Från att välja rätt surfmängd till att förstå vilka abonnemang som erbjuder bäst täckning, vårt team av experter är här för att hjälpa dig.

Oavsett dina specifika krav, har Cloudwiser ett telefonabonnemang som passar ditt företag. Med vårt breda utbud av abonnemangsalternativ och vårt engagemang för utmärkt kundservice, är vi det självklara valet för företag som söker pålitliga och kostnadseffektiva kommunikationslösningar.

Jämför telefonabonnemang för företag

På Cloudwiser är det vår högsta prioritet att se till att du och ditt företag hittar det bästa och mest kostnadseffektiva telefonabonnemanget för er. Vi förstår att varje företag har unika behov och budgetar, och därför erbjuder vi en omfattande jämförelsetjänst som hjälper dig att navigera bland många olika abonnemang från marknadens ledande operatörerna.

När du jämför olika abonnemang tar vi hänsyn till alla viktiga aspekter såsom månadskostnad, surfmängd, fria samtal och sms, samt tillgänglighet av tjänster som obegränsad surf eller extra surf för specifika användningsområden. Vårt mål är att se till att ditt företag får ett abonnemang som inte bara erbjuder bra täckning och pålitlig service, utan också till ett pris som passar din budget.

Cloudwiser hjälper dig att jämföra abonnemang med olika surfmängder - från 5 GB till 50 GB, och även obegränsad surf för de mest krävande användarna. Vi tar även hänsyn till särskilda önskemål som surf i EU/EES-länder, vilket är särskilt viktigt för företag som har medarbetare som reser regelbundet.

Vi förstår att det kan vara en utmaning att välja rätt mobilabonnemang. Därför erbjuder vi detaljerad rådgivning och hjälper dig att besvara dina frågor kring de olika aspekterna och funktionerna i varje abonnemang. Vi samarbetar med etablerade operatörer som Telia, Telenor och Tele2, samt mindre operatörer som Hallon och Comviq, för att erbjuda ett brett spektrum av alternativ.

Välj Cloudwiser för din jämförelse av telefonabonnemang och upplev en service som är skräddarsydd för att uppfylla ditt företags unika behov. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, kan du vara säker på att du gör det bästa valet för ditt företags kommunikation.

Vad ska man tänka på när man jämför telefonabonnemang för företag?

När du jämför telefonabonnemang för företag, tänk på faktorer som kostnad, inkluderade tjänster som fria samtal och sms, och mängden surf. Överväg också behovet av internationella samtal och om abonnemanget erbjuder flexibilitet att anpassa surfmängder baserat på användning. Det är viktigt att välja ett abonnemang som ger ditt företag friheten att kommunicera effektivt utan att oroa sig för oväntade kostnader.

Utöver grundläggande överväganden såsom kostnad och innehåll i abonnemangen, är det viktigt att tänka på hur väl abonnemanget passar med företagets arbetsflöden och kommunikationsstil. Om ditt företag ofta kommunicerar med internationella klienter, bör ett abonnemang med förmånliga villkor för samtal och surf i andra länder övervägas. Ett abonnemang som erbjuder 'surfa som hemma' i 41 länder kan vara en enorm fördel för företag med globala ambitioner.

Ytterligare aspekter att överväga inkluderar tillgängligheten av extra surf om det behövs och flexibiliteten att anpassa surfmängder baserat på företagets föränderliga behov. För företag som prioriterar flexibilitet, kan abonnemang med obegränsad surf vara ett attraktivt alternativ. Detta är särskilt användbart för företag som kräver höga dataflöden eller har anställda som regelbundet arbetar på fältet.

När det gäller pris, jämför månadskostnaderna noga. Abonnemang kan variera från så lite som 269 kr per månad till högre priser för mer omfattande paket. Tänk på att ett lägre pris inte alltid innebär ett bättre värde om det inte uppfyller alla ditt företags behov. En balans mellan kostnad och funktionalitet är nyckeln.

Slutligen, överväg nätverkets kvalitet och täckning som erbjuds av olika operatörer. Bra täckning är avgörande för att säkerställa oavbruten kommunikation, särskilt för företag som är beroende av mobil kommunikation. Operatörer som Telia, Telenor och Tele2 är kända för sin pålitliga täckning över hela Sverige.

Att jämföra telefonabonnemang för företag handlar om att hitta rätt balans mellan kostnad, behov och kvalitet. Med Cloudwiser får du tillgång till expertis och stöd för att göra det bästa valet för ditt företag.

Telefonabonnemang företag – populära operatörer

Cloudwiser samarbetar med välrenommerade operatörer som Telia, Telenor, Tre, Tele2, Telavox, Dstny och Lynes för att erbjuda de bästa telefonabonnemangen för företag. Dessa operatörer är kända för sina pålitliga nätverk och omfattande abonnemangsalternativ som möter de skiftande behoven hos företag i alla storlekar. Oavsett om du letar efter abonnemang med fri surf, stora datamängder eller kostnadseffektiva lösningar för mindre företag, har Cloudwiser rätt alternativ för dig.

Vårt samarbete med toppoperatörer sträcker sig över ett brett spektrum av abonnemang, där vi också fokuserar på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar. Till exempel, med abonnemang som börjar på endast 399 kr/mån, säkerställer vi att även små och medelstora företag kan hitta ett abonnemang som passar deras budget och behov.

Spara surf och flexibla dataalternativ

För företag som är medvetna om sin dataanvändning erbjuder vi abonnemang där du kan spara surf som inte använts för framtida behov.

Detta innebär att du inte förlorar värdefulla dataresurser om de inte förbrukas inom en given faktureringscykel. Dessutom, med alternativ som 100 GB eller 20 GB surf, kan vi tillgodose behoven hos även de mest dataintensiva verksamheterna.

Fria samtal och SMS – Håll företaget uppkopplat

En annan viktig aspekt av våra abonnemang är inkluderingen av fria samtal och sms. Detta är en grundläggande funktion som hjälper företag att hålla sig anslutna utan att oroa sig för extra kostnader. Våra abonnemang ger dig möjlighet att kommunicera fritt, både inom och utanför företaget, vilket är avgörande för den dagliga verksamheten.

Flexibilitet med SMS och MMS-tjänster

Våra abonnemang inkluderar också flexibla SMS och MMS-tjänster, vilket är viktigt för företag som använder textmeddelanden för kommunikation och marknadsföring.

Oavsett om det gäller enkla uppdateringar eller mer omfattande marknadsföringskampanjer, erbjuder våra abonnemang de verktyg som behövs för effektiv kommunikation.

Extra fördelar och prisalternativ

För de som söker ännu mer värde erbjuder vi även 'Plus'-alternativ inom vissa abonnemang. Dessa kan inkludera ytterligare fördelar såsom försäkringar eller extra tjänster till en liten extra kostnad. Och med alternativ som börjar på så lite som 20 kr, är det enkelt att anpassa abonnemanget till ditt företags specifika behov.

Täckning och pålitlighet

Med operatörer som Telia, Telenor och Tele2 i vårt nätverk, kan vi garantera att ditt företag alltid har tillgång till ett starkt och pålitligt nät. Detta säkerställer att ditt företag alltid är uppkopplat, oavsett var i landet du befinner dig.

Inga bindningstider

För att erbjuda våra kunder maximal flexibilitet, erbjuder många av våra abonnemang 'nej' till bindningstider. Detta ger ditt företag friheten att byta eller justera abonnemanget när som helst, utan extra kostnader eller komplikationer.

Med Cloudwiser får du tillgång till ett omfattande utbud av telefonabonnemang, skräddarsydda för att möta ditt företags unika behov och förväntningar.

Välj oss som din kommunikationspartner och upplev skillnaden med abonnemang som verkligen stödjer ditt företags tillväxt och framgång.

Dstny är en operatörsoberoende mobil växel med möjlighet att ansluta valfri operatör med full funktionalitet. Utöver att man fritt kan ansluta Telia, Tele2 och Tre mobilabonnemang i Dstny:s växel så erbjuder även Dstny mobilabonnemang i Telenors nät.
Tre är en mobiloperatör med väldigt låga priser på mobilabonnemang och mobil växel (Tre Front Office) som vuxit sig stark i framförallt storstäder i Sverige.
Telenor är en stabil mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och mobil växel (Telenor One). Telenor har väldigt förmånliga priser på mobilabonnemang, och har på senare år starkt utvecklat sitt nät.
Lynes är ett svenskt företag med egenutvecklad plattform för mobilabonnemang, växel och chatt och använder Telias starka nät för sina egna mobilabonnemang. Lynes telefonväxel har också möjlighet att ansluta andra operatörer.
Telavox erbjuder en egenutvecklad plattform innehållande telefonväxel, chatt, mobilabonnemang, möten och kontaktcenter i Telias nät. Telavox är ett bra alternativ för att få samma telefonväxel i fler länder.
Telia erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Telia Touchpoint och Smart Connect). Telia leverer sina tjänster med bra täckning i sitt starka och rikstäckande nät.
Tele2 erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Tele2 Allround) till förmånliga priser med hög kvalitet på tjänsterna och support. Tele2 har kommit långt med 5G.

Vanliga frågor

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

Hur mycket surf motsvarar 5 gb, 10 gb, 25 gb, 35 gb och 50 gb?

Surfmängden du behöver beror på din användning. Generellt sett kan 5 GB räcka för lätt surf och e-postanvändning, medan 10 GB och 25 GB är lämpliga för regelbunden streaming och sociala medier. För tyngre användare, 35 GB och 50 GB erbjuder mer än tillräckligt med data för att streama video i hög upplösning och för andra dataintensiva aktiviteter.

Finns det företagsabonnemang med fria samtal och sms?

Ja, många operatörer erbjuder företagsabonnemang med fria samtal och sms. Dessa abonnemang är utformade för att möta behoven hos företag, oavsett storlek, och inkluderar ofta extra fördelar som anpassad surfmängd och företagsspecifika tjänster.

Vad ska jag tänka på när jag ska välja telefonabonnemang?

När du väljer ett telefonabonnemang, överväg ditt samtal- och surfbehov, den önskade månadskostnaden och kvaliteten på nätverkstäckningen.

Tänk också på eventuella extrafunktioner som du kan behöva, som fri surf eller internationella samtal.

Vilka telefonabonnemang har bäst täckning?

Operatörer som Telia, Telenor och Tele2 är kända för att erbjuda telefonabonnemang med bra täckning över hela Sverige. De använder omfattande nätverk som garanterar pålitlig anslutning även i avlägsna områden.

Hur mycket kostar det att ha en mobil i månaden?

Månadskostnaden för en mobil kan variera kraftigt beroende på abonnemanget. Priser kan sträcka sig från 129 kr till över 400 kr per månad, beroende på surfmängd och andra ingående tjänster.

Vilken operatör är billigast?

Den billigaste operatören varierar beroende på de aktuella erbjudandena och kampanjerna. Mindre operatörer tenderar ofta att erbjuda mer kostnadseffektiva abonnemang, särskilt för kunder som främst söker grundläggande tjänster som samtal och sms.

Vilket teleabonnemang är bäst?

Det bästa teleabonnemanget erbjuder en balans mellan pris, mängden tillgänglig surf, och kvaliteten på nätverkstäckningen.

Sök efter abonnemang som inkluderar fria samtal och sms, samt tillräckligt med surf för dina dagliga behov. Operatörer som Telia, Telenor och Tele2 är ofta bra val för deras pålitliga täckning och mångsidiga abonnemangsalternativ.

Vilket mobilabonnemang är bäst och billigast?

Det bästa och billigaste mobilabonnemanget beror på dina individuella behov. Om du behöver mycket surf och fria samtal kan ett abonnemang med högre månadskostnad faktiskt vara mer kostnadseffektivt i längden. F

ör att hitta det bästa valet, jämför planer som erbjuder fri surf och samtal sms till ett konkurrenskraftigt pris, och överväg operatörer som erbjuder extra förmåner som oanvänd surf som överförs till nästa månad.

Går det att använda sig av Cloudwiser i fler länder?

Ja, det går bra. Vi har erfarenhet av flera koncerner med kontor i Norden, flera länder i Europa och även USA.