Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Företagsväxel

En företagsväxel är inte bara en lösning för att hantera inkommande och utgående samtal, utan också en nyckelkomponent för effektiv affärskommunikation. Den erbjuder avancerade funktioner som möjligheten att skapa svarsgrupper, hantera väntande samtal och integrera med andra affärssystem.

Företagsväxel

Vad är företagsväxel?

En företagsväxel är inte bara en lösning för att hantera inkommande och utgående samtal, utan också en nyckelkomponent för effektiv affärskommunikation. Den erbjuder avancerade funktioner som möjligheten att skapa svarsgrupper, hantera väntande samtal och integrera med andra affärssystem.

Dessutom, med övergången till molnbaserade lösningar, erbjuder företagsväxeln större flexibilitet och skalbarhet, vilket är avgörande för företag som växer.

Mobil växel är en annan viktig aspekt av modern företagstelefoni. Den tillåter anställda att vara anslutna via sina mobila enheter, vilket möjliggör att de kan ta emot och göra samtal var de än befinner sig. Detta är särskilt fördelaktigt för företag med fjärrarbetare eller team som ofta är på fältet.

För att komma igång med en företagsväxel är det viktigt att identifiera företagets unika behov. Detta inkluderar antalet anställda som kommer att använda systemet, vilka funktioner som är mest kritiska och hur systemet kan integreras med befintliga verktyg och plattformar.

Kontakta oss

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Opter har jobbat med Cloudwiser i ett antal år nu, och har aldrig varit något annat än nöjda. Kunniga, trevliga och med en imponerande snabb support. En telefonipartner man verkligen kan lita på.

John Stattin

Opter

Vi gav Cloudwiser chansen att visa vad de går för och levererade precis vad de lovat. Sedan dess har det varit ett väldigt positivt samarbete och bemötande. Cloudwiser konkurrensutsattes även vid nästa upphandling men blev ändå det självklara alternativet.

André Lindahl

Cedergrenska

Ett företag som gör allt och lite till. Professionella, kunniga och hjälpsamma. Jag som kund känner att jag alltid blir hörd och blir aldrig lämnad i blindo. Mina varmaste rekommendationer!

Else-Linn Jafari

Scream Mediabyrå AB

Vi har varit kunder via Cloudwiser i 5 år nu, grymt gäng och alltid superb hjälp vid behov!

Elias Frösell

Cone Digital AB

Cloudwiser – Jämför och hitta rätt företagsväxel

Cloudwiser arbetar nära med varje kund för att säkerställa att den valda telefonväxel inte bara uppfyller dessa behov utan också är kostnadseffektiv och lättanvänd.

Vid val av företagsväxel är det också viktigt att överväga framtidens behov. En lösning som fungerar bra idag bör också kunna skalas upp och anpassas när ditt företag växer.

Därför erbjuder Cloudwiser molnväxlar som inte bara är robusta och pålitliga utan också flexibla nog att möta ditt företags föränderliga krav.

Sammanfattningsvis, en företagsväxel från Cloudwiser är en omfattande lösning som erbjuder allt från grundläggande telefonifunktioner till avancerade integrationsmöjligheter. Med vår hjälp kan ditt företag skapa en effektiv och skalbar kommunikationsinfrastruktur som uppfyller dagens och morgondagens behov.

Jämför och hitta rätt

Så här jobbar vi

01

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

02

Vi tar fram de bästa alternativen för er.

03

Ni bestämmer vilket alternativ som passar er bäst.

04

Välj bland befintlig och nya operatörer med nya förbättrade rabatter.

05

Vi sköter all administration gällande växel och abonnemang framöver.

Bra att tänka på när du jämför företagsväxel

När du jämför företagsväxlar från olika operatörer, är det viktigt att inte bara fokusera på kostnad och grundläggande funktioner. En djupgående analys av hur växeln hanterar inkommande och utgående samtal, dess förmåga att effektivt hantera missade samtal, och dess skalbarhet för att möta växande behov är avgörande. Cloudwiser förstår dessa nyanser och hjälper dig att bedöma varje operatörs styrkor och svagheter.

Ett annat viktigt övervägande är hur enkelt det är att komma igång med växeln och hur smidigt den kan integreras i ditt befintliga arbetsflöde. Moderna företagsväxlar, särskilt molnbaserade och mobila växel lösningar, erbjuder fördelar som flexibilitet att ta emot samtal var som helst och enkelhet i installation och underhåll. Dessa lösningar passar perfekt för företag som vill ha en lösning som är både kraftfull och användarvänlig.

Utöver traditionell telefoni, bör du överväga hur väl växeln integrerar med andra kommunikationsverktyg som ditt företag använder. Detta inkluderar allt från e-post till CRM-system.

Effektiva växlar kan hantera en mängd olika kommunikationstyper, inklusive röst, text (SMS), och video, vilket ger en mer heltäckande kommunikationslösning.

När du väljer en företagsväxel, är det också viktigt att tänka på framtida behov. En lösning som fungerar bra idag ska kunna växa och utvecklas tillsammans med ditt företag. Cloudwiser erbjuder därför molnväxlar och andra flexibla lösningar som enkelt kan skalas upp eller ner beroende på ditt företags föränderliga krav.

Sammanfattningsvis, att välja rätt företagsväxel är mer än bara att hitta en kostnadseffektiv lösning. Det handlar om att hitta en lösning som möter ditt företags unika behov idag och imorgon, och som integrerar sömlöst med ditt nuvarande och framtida tekniklandskap. Med Cloudwiser kan du vara säker på att du får expertvägledning och support genom hela processen, från urval till implementering och användning.

Populära operatörer för företagsväxlar

Dstny är en operatörsoberoende mobil växel med möjlighet att ansluta valfri operatör med full funktionalitet. Utöver att man fritt kan ansluta Telia, Tele2 och Tre mobilabonnemang i Dstny:s växel så erbjuder även Dstny mobilabonnemang i Telenors nät.
Tre är en mobiloperatör med väldigt låga priser på mobilabonnemang och mobil växel (Tre Front Office) som vuxit sig stark i framförallt storstäder i Sverige.
Telenor är en stabil mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och mobil växel (Telenor One). Telenor har väldigt förmånliga priser på mobilabonnemang, och har på senare år starkt utvecklat sitt nät.
Lynes är ett svenskt företag med egenutvecklad plattform för mobilabonnemang, växel och chatt och använder Telias starka nät för sina egna mobilabonnemang. Lynes telefonväxel har också möjlighet att ansluta andra operatörer.
Telavox erbjuder en egenutvecklad plattform innehållande telefonväxel, chatt, mobilabonnemang, möten och kontaktcenter i Telias nät. Telavox är ett bra alternativ för att få samma telefonväxel i fler länder.
Telia erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Telia Touchpoint och Smart Connect). Telia leverer sina tjänster med bra täckning i sitt starka och rikstäckande nät.
Tele2 erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Tele2 Allround) till förmånliga priser med hög kvalitet på tjänsterna och support. Tele2 har kommit långt med 5G.

Vanliga frågor och svar företagsväxel

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

Vilka funktioner har en företagsväxel?

En företagsväxel erbjuder en rad funktioner för att effektivisera kommunikationen inom företaget. Vanliga funktioner inkluderar samtalsväntning, samtalsvidarekoppling, konferenssamtal, röstbrevlåda, IVR (Interaktiv Röstrespons), CRM-integration och stöd för mobila enheter. Avancerade system kan även erbjuda integrerade kommunikationsplattformar med stöd för chatt, video och filöverföring.

Hur ska man tänka när man väljer företagsväxel?

När du väljer företagsväxel, tänk på hur lösningen kommer att passa in i ditt företags nuvarande och framtida kommunikationsbehov.

Det är viktigt att välja en lösning som är flexibel nog att anpassas efter ditt företags tillväxt och förändrade behov. Se även till att växeln har funktioner som stödjer ditt företags arbetsflöde och förbättrar kundkommunikationen.

Vilken företagsväxel är bäst?

Den bästa företagsväxeln beror på ditt företags unika behov. För ett mindre företag kan en enkel, molnbaserad växel vara bäst, medan större företag kan behöva en mer avancerad lösning som erbjuder fler funktioner och integrationsmöjligheter.

Viktiga faktorer att överväga inkluderar användarvänlighet, kostnad, tillgängliga funktioner och integrationskapacitet.

Vad är skillnaden på företagsväxel och företagsabonnemang?

En företagsväxel är ett system för att hantera samtal och annan kommunikation inom ett företag, medan ett företagsabonnemang är en tjänst som tillhandahåller nätverksåtkomst och samtalskapacitet. Växeln ger mer avancerade funktioner som samtalsstyrning och integration med företagets IT-infrastruktur, medan abonnemanget är grunden som växeln bygger på.

Vad ska jag tänka på när jag ska välja företagsväxel?

När du väljer en företagsväxel, bör du överväga företagets storlek, kommunikationsbehov och framtida tillväxt. En god företagsväxel bör erbjuda skalbarhet, vara enkel att använda och integrera med andra företagssystem.

Tänk på funktioner som stöd för utgående och inkommande samtal, hantering av missade samtal, och mobilitet. Det är också viktigt att överväga om du behöver en molnbaserad lösning eller en traditionell växel.

Går det att använda sig av Cloudwiser i fler länder?

Ja, det går bra. Vi har erfarenhet av flera koncerner med kontor i Norden, flera länder i Europa och även USA.