Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" godkänner du lagringen av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och bistå i våra marknadsföringsinsatser.

Företagstelefoni

Företagstelefoni hos Cloudwiser är en integrerad helhetslösning som kombinerar traditionell telefoni med den senaste tekniken inom IP-telefoni. Vi förstår att varje företag har unika kommunikationsbehov och erbjuder därför en mångsidig portfölj av telefonilösningar.

Vad är företagstelefoni?

Företagstelefoni hos Cloudwiser är en integrerad helhetslösning som kombinerar traditionell telefoni med den senaste tekniken inom IP-telefoni. Vi förstår att varje företag har unika kommunikationsbehov och erbjuder därför en mångsidig portfölj av telefonilösningar.

Oavsett om ditt företag föredrar robust fast telefoni eller behöver den flexibilitet som mobiltelefoni ger, har Cloudwiser en lösning som passar.

Våra tjänster sträcker sig från grundläggande telefonsamtal till avancerade växelfunktioner och IP-baserade lösningar, som gör det möjligt för ditt företag att kommunicera effektivt och problemfritt.

Kontakta oss

En vital del av vår företagstelefoni är våra IP-telefonilösningar, som erbjuder en rad fördelar jämfört med traditionell telefoni.

Med IP-telefoni kan ditt företag njuta av högre samtalskvalitet, bättre skalbarhet och lägre kostnader. Dessutom erbjuder IP-telefoni möjligheten att integrera olika kommunikationsmedel, såsom röst, video och textmeddelanden (SMS), på ett sätt som traditionell telefoni inte kan.

För att ytterligare förstärka företagskommunikationen erbjuder Cloudwiser skräddarsydda växellösningar.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat."

Name Surname

Position, Company name

Opter har jobbat med Cloudwiser i ett antal år nu, och har aldrig varit något annat än nöjda. Kunniga, trevliga och med en imponerande snabb support. En telefonipartner man verkligen kan lita på.

John Stattin

Opter

Vi gav Cloudwiser chansen att visa vad de går för och levererade precis vad de lovat. Sedan dess har det varit ett väldigt positivt samarbete och bemötande. Cloudwiser konkurrensutsattes även vid nästa upphandling men blev ändå det självklara alternativet.

André Lindahl

Cedergrenska

Ett företag som gör allt och lite till. Professionella, kunniga och hjälpsamma. Jag som kund känner att jag alltid blir hörd och blir aldrig lämnad i blindo. Mina varmaste rekommendationer!

Else-Linn Jafari

Scream Mediabyrå AB

Vi har varit kunder via Cloudwiser i 5 år nu, grymt gäng och alltid superb hjälp vid behov!

Elias Frösell

Cone Digital AB

Jämför och hitta rätt företagstelefoni med Cloudwiser

Våra växelsystem är inte bara flexibla och anpassningsbara för att möta specifika företagsbehov, men de är också utformade för att integrera sömlöst med befintliga infrastrukturer.

Detta innebär att ditt företag kan hantera samtal mer effektivt, oavsett om det är interna diskussioner eller kundinteraktioner.

Genom att välja Cloudwiser för din företagstelefoni får du inte bara tillgång till en rad olika tjänster och lösningar, utan också till ett team av experter som alltid är redo att hjälpa dig.

Vi förstår vikten av att ha rätt telefoni-lösningar på plats och strävar efter att göra processen så enkel och sömlös som möjligt. Vårt mål är att du ska kunna fokusera på att växa ditt företag, medan vi tar hand om din kommunikation.

Jämför företagstelefoni från olika operatörer

På Cloudwiser inser vi att valet av rätt företagstelefonilösning är en kritisk del av varje företags framgång. Vi hjälper dig därför att noggrant jämföra lösningar från olika operatörer. Vår jämförelseprocess tar hänsyn till en mängd viktiga faktorer som kostnadseffektivitet, funktionalitet och kvaliteten på kundsupport.

Vi ser till att de abonnemang vi rekommenderar inte bara uppfyller dina nuvarande krav, utan också erbjuder flexibilitet för framtida expansion.Genom att granska olika operatörers erbjudanden, säkerställer vi att du får en företagstelefoni som matchar ditt företags behov. Vi undersöker allt från abonnemangsvillkor till tjänsternas tillgänglighet och prestanda.

Vårt mål är att du ska kunna välja en lösning som erbjuder den bästa balansen mellan pris och kvalitet. Oavsett om det gäller fasta eller mobila lösningar, IP-telefoni eller växeltjänster, har vi expertisen att hjälpa dig att hitta den optimala lösningen.

Så här jobbar vi

01

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

02

Vi tar fram de bästa alternativen för er.

03

Ni bestämmer vilket alternativ som passar er bäst.

04

Välj bland befintlig och nya operatörer med nya förbättrade rabatter.

05

Vi sköter all administration gällande växel och abonnemang framöver.

Populära operatörer

Vi samarbetar med flera populära operatörer för att vi vill erbjuda en bred portfölj av telefoni-lösningar. Varje operatör har sina unika styrkor, och vi hjälper dig att navigera bland dessa för att hitta det abonnemang som bäst passar ditt företags specifika krav.

Oavsett om du behöver enkel tillgång till internationella samtal, avancerade växelfunktioner eller integrerade mobiltelefonlösningar, har vi kunskapen och erfarenheten att guida dig till rätt val.

Med Cloudwiser, får du inte bara tillgång till en mängd olika företagstelefonilösningar utan även personlig rådgivning för att säkerställa att ditt företags kommunikation är i trygga händer.

Vi förstår vikten av att ha en pålitlig och effektiv kommunikationsinfrastruktur, och vi arbetar oavbrutet för att säkerställa att våra kunder alltid har tillgång till de bästa tillgängliga lösningarna på marknaden.

Dstny är en operatörsoberoende mobil växel med möjlighet att ansluta valfri operatör med full funktionalitet. Utöver att man fritt kan ansluta Telia, Tele2 och Tre mobilabonnemang i Dstny:s växel så erbjuder även Dstny mobilabonnemang i Telenors nät.
Tre är en mobiloperatör med väldigt låga priser på mobilabonnemang och mobil växel (Tre Front Office) som vuxit sig stark i framförallt storstäder i Sverige.
Telenor är en stabil mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang och mobil växel (Telenor One). Telenor har väldigt förmånliga priser på mobilabonnemang, och har på senare år starkt utvecklat sitt nät.
Lynes är ett svenskt företag med egenutvecklad plattform för mobilabonnemang, växel och chatt och använder Telias starka nät för sina egna mobilabonnemang. Lynes telefonväxel har också möjlighet att ansluta andra operatörer.
Telavox erbjuder en egenutvecklad plattform innehållande telefonväxel, chatt, mobilabonnemang, möten och kontaktcenter i Telias nät. Telavox är ett bra alternativ för att få samma telefonväxel i fler länder.
Telia erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Telia Touchpoint och Smart Connect). Telia leverer sina tjänster med bra täckning i sitt starka och rikstäckande nät.
Tele2 erbjuder företag mobilabonnemang och mobil växel (Tele2 Allround) till förmånliga priser med hög kvalitet på tjänsterna och support. Tele2 har kommit långt med 5G.

Vanliga frågor

Ring, maila eller chatta med oss om ni vill komma i kontakt.

Behövs mobil växel till företag?

En mobil växel kan vara mycket fördelaktig för företag, speciellt de som ofta arbetar på distans eller har många medarbetare i fält.

En mobil växel ger flexibilitet och tillgänglighet, eftersom medarbetare kan koppla upp sig mot företagets växelsystem direkt via sina mobiltelefoner.

Detta förenklar kommunikationen och gör det enklare för team att samarbeta effektivt, oavsett var de befinner sig.

Vilka funktioner behövs i ett företagsabonnemang?

Ett företagsabonnemang bör ha funktioner som stöder företagets arbetsflöden och kommunikationsbehov.

Detta kan inkludera växeltjänster, konferenssamtal, röstbrevlåda, SMS-möjligheter, samt möjligheter för dataanvändning.

Beroende på företagets storlek och bransch kan även avancerade funktioner som samtalshantering och integrering med andra affärssystem vara viktiga.

Finns det telefonilösningar där det ingår mobiltelefoner till företaget?

Ja, det finns telefonilösningar som inkluderar mobiltelefoner. Dessa lösningar är ofta flexibla och kan skräddarsys för att inkludera en uppsättning mobiltelefoner som passar företagets storlek och arbetsstil.

Det är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för företag att utrusta sina medarbetare med nödvändiga verktyg för effektiv kommunikation.

Vad ska jag tänka på när jag ska välja företagsabonnemang?

När du väljer företagsabonnemang är det viktigt att överväga företagets specifika behov och hur abonnemanget kan underlätta kommunikationen.

Tänk på vilka funktioner som behövs, som växeltjänster eller möjligheten att ringa internationella samtal.

Jämför olika operatörers erbjudanden för att hitta det bästa abonnemanget. Det är också viktigt att välja en lösning som kan anpassas och växa med företaget.

Vad innebär företagstelefoni?

Företagstelefoni är en sammanhängande helhetslösning för kommunikation som är skräddarsydd för företagsbehov. Den inkluderar allt från fast telefoni och mobiltelefoni till avancerade IP-telefonilösningar.

Detta innebär att företagstelefoni kopplar ihop olika kommunikationssätt – såsom samtal, SMS och video – via en integrerad plattform, vilket gör det enkelt för företag att hålla kontakten med kunder och medarbetare på ett effektivt och professionellt sätt.

Går det att använda sig av Cloudwiser i fler länder?

Ja, det går bra. Vi har erfarenhet av flera koncerner med kontor i Norden, flera länder i Europa och även USA.